GALATASARAY

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın en iyi transferi olur

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, ligin 16. haftasında Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu. Süper Lig'in 16. haftasını puan kaybıyla tamamlayan sarı-kırmızılılar 16 hafta sonunda 24 puan toplayabildi. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'daki kötü gidişatı değerlendirdi ve transfer konusunda çarpıcı yorumlarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın en iyi transferi olur

Galatasaray'ın devre arasında yapacağı transfer iddiaları ve kadrosunda bulundurduğu futbolcular üzerinden değerlendirme yapan Rıdvan Dilmen, "Linnes kötü oynadı, hata yaptı diyebiliriz ama mücadele etmediği bir tane maç söyleyemeyiz. Oyun içerisinde her türlü taktik anlamda oynayabilir. Fatih hoca bence pişman." dedi.

Galatasasaray'ın ekonomik olarak bir problemi yoksa en iyi transferlerinden birinin de Diagne olacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Mental olarak hazır olursa... Diagne'ye de kimsenin 13 milyon euro kimse vermeyeceğine göre... Galatasaray'ın lisans çıkartma hakkı olduğu için bu tür operasyonlar yapabilir. Şu oyuncuyu alabilirler diyemem ama edinilebilecek en iyi oyuncularından birisi Luyindama'ydı. O da sezonu kapattı." dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER