GALATASARAY

Rıdvan Dilmen: Galatasaray Konya'ya Juventus muamelesi yaptı!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 biten Galatasaray- Konyaspor maçının 90 dakikasını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray Konya'ya Juventus muamelesi yaptı!

Galatasaray'ın golü attıktan sonra durduğunu belirten Dilmen, "Konya'nın son bölümdeki paslarına bak... Son dakika ama sabırla pas yapıyorlar. Buna izin veren kim? Galatasaray! Bir tane auta gider, bir tane kaçar, ama sonunda bir tanesi gelir, gol olur! Galatasaray Konya'ya Juventus muamelesi yaptı!" dedi.

Rıdvan Dilmen'in Galatasaray-Konyaspor maçının 90 dakikasıyla ilgili yorumları şu şekilde: 

İlk yarı 0-0 bitti. İlk 4 dakikada da 4 korner attı Konya. Onun dışında yoklardı. Aykut hoca maçtan önce "Beyler aman ha, kaleye falan gitmeyin. Bir gol yerseniz... Dayanabildiğiniz kadar dayanın " demiş gibi... Böyle şey olur mu!

60 dakika böyle... Bu güneşe kar dayanmaz. Bir yerde gelecek.

Galatasaray'a bakıyorsun. 60'ta birden bire durdular. Konya da bir anda hücumcu oldu! Böyle şey olur mu!

"O kadar beklersen gol olur"

Konya'nın son bölümdeki paslarına bak... Son dakika ama sabırla pas yapıyorlar. Buna izin veren kim? Galatasaray! Bir tane auta gider, bir tane kaçar, ama sonunda bir tanesi gelir, gol olur! O kadar beklersen gol olur.

"Konya'ya Juventus muamelesi..."

Galatasaray Konya'ya Juventus muamelesi yaptı! Ronaldo yok belki ama sen öyle muamele yaptı. Konya gol atarsa oyuna ortak olabilirdi. Onun dışında kesinlikle yiyecek, belli. Konya hücum yapamadıysa, sonunda nasıl becerdi? 70'e kadar Galatasaray oynatmadıysa, o dakikadan sonra nasıl oynattı? Bu kadar yıl futbol oynuyorsun yine de bu soruları çözemiyorsun...

Yorumlar
TREND HABERLER