SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen ateş püskürdü! Futbolu katlettiniz...

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 1-1 biten Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gösterdiği performansı eleştiren Dilmen, "Yetkili olsam ikisine de 1 puan vermem. Futbolu katlettiniz diye 0 puan veririm. İnsanların hayatından 1,5 saat götürdüler'' diye konuştu.

Rıdvan Dilmen ateş püskürdü! Futbolu katlettiniz...

Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 40'ıncı dakikada Babel'in attığı golle Beşiktaş önde kapattı. Fenerbahçe 71'inci dakikada Ayew'in golüyle skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik skorla sona erdi.

Maçın ardında usta yorumcu Rıdan Dilmen, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in maç öncesi açıklamaları:

"Şenol Güneş, sevdiği bir oyun düzeninde çıkmadı yazdığımız zaman. 3 tane orta saha ile oynuyor, santraforsuz oynuyor."

"Cocu tamamen kazanmaya yönelik bir kadroyla çıkmış. Ayew, Benzia, Slimani sahada. Bekleri hücumcu bekler, geçen sene az hücum yapmalarına rağmen. Neustadter ile Reyes hafta içi beraber oynadı, defans arkasına koşu yaparlarsa zorlanırlar."

"Şenol Güneş bu maça Atiba ile başlar diye düşünüyordum. Şenol Güneş'in doğru yaptığını düşünüyorum."

Kadıköy'de Caner Erkin aleyhine küfürlü tezahürat!

Dilmen'in ilk yarı değerlendirmesi şu şekilde:

"Beşiktaş beklediğimden daha korkak başladı. Ürkekler, pas hatası yapıyorlar. Gergin başladılar ve bu da Fenerbahçe'ye hücumda güven getirdi"

"Ayew'in pozisyonu var, Aatıf'ın pozisyonu var, Hasan Ali'nin şutu var.Fenerbahçe üç tane net pozisyon yakaladı. Fenerbahçe taçtan gol yedi. Pepe benden gitsin diye havalandırdı, top aya gitti ama Babel'in de müthiş becerisi var tabii"

"Beşiktaş oturmuş takım ama, aman aman top oynamıyor. Beşiktaş'ın orta sahası bir şey yapmıyor. Bir tane pozisyonu yok, 35 metreden bir şutla golü var. Fenerbahçe'nin 3 pozisyonu var."

Dilmen'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Yetkili olsam ikisine de 1 puan vermem. Futbolu katlettiniz diye 0 puan veririm. İnsanların hayatından 1,5 saat götürdüler diye puan vermem."

"Çimin altına saklanacaklar neredeyse. Yürüyecek halleri yok. Beşiktaş'a bakıyorum 'Maç bitse de gitsek.' diyor gibiler. Fenerbahçe'ye bakıyorum boksun 12. rauntunda hakem kararını bekliyor gibiler."

Yorumlar
TREND HABERLER