SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen Alanyaspor Fenerbahçe maçı sonrası küplere bindi

Alanyaspor'un Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmesinin ardından futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen maçla ilgili açıklamalar yaparken sinirlerine hakim olamadı ve çarpıcı ifadeler kullandı. Rıdvan Dilmen %100 Futbol programında Cisse'nin sözleri üzerine küplere bindi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Rıdvan Dilmen Alanyaspor Fenerbahçe maçı sonrası küplere bindi

Fenerbahçe'nin Alanyaspor deplasmanında oynadığı futbolu %100 Futbol programında değerlendiren Rıdvan Dilmen çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hem Fenerbahçe'yi hem de Cisse'nin söylediği "Karşımızda güçlü büyük bir camia vardı. Ona göre hazırlanmıştık. Onların iyi performans sergileyememelerinin nedeni bizim performansımızdı. Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Umarım onlar da önümüzdeki haftalarda kazanarak ligde kalmayı başarabilirler." sözleri üzerine usta yorumcu sinirlerine hakim olamadı.

İşte Rıdvan Dilmen'in söylediği o sözler:

''Bunu alsınlar Ali Koç ve yöneticiler oraya assın.'' diyen Rıdvan Dilmen, ''İşlerine gelmediği için anlamazlar da. İyi niyetli kötü niyetli. Vatandaşın biri geliyor şunu dedirttiriyorsunuz ya ona değil size yazıklar olsun.'' şeklinde konuştu. 

Ayrıca Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

''Şunu milyonlarca insana söylettirdiniz ya adamın saygısızlığını geçtim bir tarafa utanın ya. Kim üstüne alınırsa alınsın. Ben o takımda yıllarca oynadım. Fenerbahçe spor kulübüne ve Samndıra'ya asacaksın bunu İspanyolca, Portekizce, Almanca, Fransızca, İngilizce, Türkçe. O formadan utansınlar. Valbuena yapar tecümanlığı fark etmez.'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER