SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen: 2016-2017 sezonu kapandı

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği galibiyet sonrasında mücadeleyi değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: 2016-2017 sezonu kapandı - Sayfa 1

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği galibiyet sonrasında mücadeleyi değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları; "Henüz mart ayına gelmeen tek rakibi kaldı Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir... Mental olarak ligi bitirdi Beşiktaş. Geçen yılın favorisi gibi oynamıştı bu sezon da favori başladığı lige aynı şekilde devam ediyor."

Rıdvan Dilmen: 2016-2017 sezonu kapandı - Sayfa 2

"Rakipleri Fenerbahçe son 5 maçta 3 gol attı. Tudor sürekli yoğunlaşıp kafa yormuş Beşiktaş için ama olmadı. Şenol Güneş maça, içeride bir Osmanlı ile, bir Alanya ile oynuyormuş gibi kadroyla çıktı. Mitrovic yerine Atınç ile başladı Başakşehir kazanmış ben de kazanmalıyım demiş Şenol hoca..."

Rıdvan Dilmen: 2016-2017 sezonu kapandı - Sayfa 3

"Galatasaray takımı kendi evinde hiç beraberliği olmayan bir takım. 11 maçın yedisini kazanmış dört tanesini mağlup olmuş. Hava kötü olmamasına rağmen tribünler full değil, zorla çağrılıyorlar. Galatasaray sezonu bitirdi. 2016-2017 sezonu kapanmıştır."

Rıdvan Dilmen: 2016-2017 sezonu kapandı - Sayfa 4

"Beşiktaş bu maçı kazanarak Fener'e nasıl çaktı biliyor musun? Onları yendi ve Galatasaray'a da kendisi çaktı... Bir tek Medipol Başakşehir kaldı ligde rakip olarak. Beşiktaş 70 puanın üstünü görebilir ama rakiplerinin görebileceğini düşünmüyorum."