BEŞİKTAŞ

Ricardo Quaresma Şenol Güneş'le yeniden doğdu!

Ricardo Quaresma'nın EURO 2016'da başlayan şovu şimdi de Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyor.

Ricardo Quaresma Şenol Güneş'le yeniden doğdu!

Mourinho'nun bile takım oyuncusu yapamadığı Ricardo Quaresma, Şenol Güneş'in ellerinde hayata döndü. EURO 2016'da başlayan şovu şimdi de Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyor.

Ricardo Quaresma... Dünya futbol tarihinde Allah vergisi yeteneklerine ihanet eden oyunculardan biri Q7... Cristiano Ronaldo rüzgarı esmeden önce Portekiz'in tek umuduydu. Ama üstün yetenekleri kadar profesyonel değildi. Kariyeri boyunca "Bir takım oyuncusu değil ki. Sadece kendine oynuyor" eleştirileriyle karşılaştı. Portekizli hoca Jose Mourinho'nun bile adam edemediği bir isim olarak tarihe geçti... Ama son iki sezonda inanılmaz bir değişim yaşadı. Geçen sezonun başında Başkan Fikret Orman'a "Hata ettim. Yuvama dönmek istiyorum. Artık eskisi gibi değilim" diyen ve yeniden Siyah-beyazlı formayı giyen 33 yaşındaki yıldız oyuncu, Teknik Direktör Şenol Güneş'in elinde parladı.

PORTEKİZ'İN KİLİT OYUNCUSU OLDU

Bir takım oyuncusu hüviyetine bürünen Portekizli yıldız, Beşiktaş'la Süper Lig şampiyonluğuna ulaştı. Portekiz Milli Takımı'yla da EURO 2016'da kupayı kazanan Ricardo Quaresma, bu sezon da kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza attı. Bu sezon oynadığı 13 maçta rakip ağları iki kez sarsan Portekizli oyuncu, beş de asist yaptı. Bin 53 dakika sahada kalan 33 yaşındaki yıldız, 14 sezonluk futbolculuk kariyerinin en iyi dördüncü sezon başı performansına ulaştı.

Ricardo Quaresma

MENTAL ANLAMDA DA ÇOK GELİŞTİ!..

Teknik Direktör Şenol Güneş'in saha içindeki lideri konumuna yükselen Ricardo Quaresma'nın sergilediği oyundan Başkan Fikret Orman ve yöneticiler de çok memnun...

Siyah-beyazlı yöneticiler, "Takımı muhteşem sahiplendi. Zaten geri gelmek istediğinde bunu anlamıştık... Yoksa geri dönemezdi. Arkadaşlarının neşe kaynağı. Kazanmaktan başka düşüncesi yok. Quaresma artık eskisi gibi değil... Şenol Güneş sayesinde de kendisini mental anlamda çok geliştirdi" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER