1.LİG

Reha Kapsal yönetime giriyor

Altay'ın eski başkanlarından Nafiz Zorlu, Reha Kapsal'ın kulüp yönetiminde yer almayı kabul ettiğini bildirdi.

Reha Kapsal yönetime giriyor
Olağanüstü genel kurul kararı alınan Altay'ın eski başkanlarından Nafiz Zorlu, Reha Kapsal'ın kulüp yönetiminde yer almayı kabul ettiğini bildirdi. 
 
Zorlu, yaptığı açıklamada, yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesinde kulübün 100. yılında harekete geçmesini sağlayacak bir oluşumun şart olduğunu söyledi. Bu doğrultuda daha önce kulüp başkanlığı için Mustafa Denizli'nin adını telaffuz ettiğini ancak olumlu bir cevap alamadığını kaydeden Zorlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Birçok kulüpte eski futbolcular, yönetimlerde veya çeşitli unvanlarla kulüp bünyesinde yer alabiliyor. Bu doğrultuda Reha Kapsal ile bir görüşme yapmıştım. Kendisi benim başkan olmamı, kendisinin de bu yapı içinde yer alabileceğini söyledi. Ancak bizim artık bizim herhangi bir apolet bekleme durumumuz yok.

O nedenle kendisinin direkt çalışması gerektiğini söyledim. O da 'Bir bakayım' dedi. Üzerinde çalıştıktan sonra profesyonelliğinden fedakarlık yaparak, kulüp yönetiminde yer almayı kabul etti. Altay'da belli bir sistem oluşturmak üzere bu sistemin başında olmayı, yönetim içinde olmayı kabul etti."
 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER