DÜNYADAN FUTBOL

Real Madrid'e Zaragoza freni

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid, La Liga'da yaptığı son 11 maçta kazanamayan Zaragoza'ya 29. haftada konuk oldu.

Real Madrid'e Zaragoza freni
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Real Madrid; 3 puan hasreti çeken Zaragoza ile yenişemedi, 6 maçlık galibiyet serisinin sona ermesini engelleyemedi..

Zaragoza [1 - 1] Real Madrid
6' [1 - 0] Rodri
38' [1 - 1] C. Ronaldo

Sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan kaleci Iker Casillas'ı kadroya almayan teknik direktör Jose Mourinho; Alonso, Khedira, Mesut Özil, Di Maria ve Benzema'yı yanında oturttu. Sakatlığı bulunan genç savunmacı Varane de ilk 18'de yer almadı. Fransız futbolcunun Galatasaray maçında forma giymesinin de zor olduğu açıklandı.

Galibiyet özlemine son vermek isteyen Zaragoza, maça iyi başladı ve 6. dakikada Rodri'nin attığı golle skor avantajını yakaladı. Konuk Başkent devi ise 38. dakikada skora denge getirdi. Topu ağlara yollayan Portekizli yıldız Ronaldo, durumu 1-1 yaparken, ligdeki 28. golünü kaydetti.

İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelenin 49. dakikasında Marcelo ile direği geçemeyen Real Madrid'de; Mourinho,60. dakikada oyuna müdahale etti. Portekizli teknik adam; Callejon, Arbeloa ve Kaka'yı oyundan alarak; yerlerine Di Maria, Khedira ve Mesut'u sahaya sürdü.

Kalan yarım saatlik dilimde iki ekip de tehlikeli pozisyonlar yakalasa da, bunlardan sonuç çıkmadı ve karşılaşma 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

6 maçlık galibiyet serisi sona eren Real Madrid, puanını 62 yaparken; dev rakibinden puanı alan ancak galibiyet özlemi 12 maça çıkan Zaragoza ise puanını 27'ye yükseltti.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER