DÜNYADAN FUTBOL

Real Madrid yine şaşırtmadı

La Liga'nın 9. haftasında Mallorca deplasmanına giden Real Madrid sahada 5 - 0 galibiyetle ayrıldı.

Real Madrid yine şaşırtmadı

İspanya 1. Ligi La Liga'nın 9. haftasında Real Madrid Mallroca deplasmanına konuk oldu. 

Madrid ekibinin maç boyunca üstünlüğünü koruduğu karşılaşmada Los Galacticos 5 - 0 sahadan galip ayrıldı. Konuk ekibin gollerini 8 ve 70'te Higuain, 22 ve 73'te Ronaldo ve 90 + 1'de Callejon kaydetti.

Real Madrid bu skorla puanını 17'ye yükseltip 4. sıraya yerleşirken, Mallorca 11 puanda 11. sırada kaldı.

8. dakikada Real Madrid Arjantinli yıldızı Higuain ile golü buldu. Angel Di Maria'nın defans arkasına attığı topta çok güzel kontrol yapan Higuain skoru 1 - 0 yapan golü kaydetti.

22'de Real'in süperstarı Ronaldo sahnedeydi. Mesut, Di Maria ve Higuain'in ayağında dönen top Portekizli'nin ayağına geldi. Yıldız oyuncu sert ve yerini bulan bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 2 - 0.

34'te mesut Ronaldo'ya al da at dercesine bir pas attı. Portekizli ceza sahası içinde zoru başararak topu auta gönderdi. İlk yarı bu sonuçla biterken. 2. yarı da Real Madrid rüzgârı esti sahada.

Higuain 70'te farkı 3'e çıkaran golü kaydederken, 3 dakika sonra Arjantinli Cristiano Ronaldo'ya harika bir pas çıkardı. Defansın arkasına sarkan Ronaldo durumu 4 - 0 yapan golü kaydetti.

Perdeyi ise Callejon kapattı. Mesut Özil'in pasında topla buluşan İspanyol oyuncu son sözlü söylerken, 90 dakika rakibine üstünlük sağladığı mücadelede Real Madrid sahadan 5 - 0'lık farklı bir skorla 3 puanla ayrılmayı bildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER