DÜNYADAN FUTBOL

Real Madrid ve Atletico Madrid'e ceza kapıda

FIFA Başkanı Sepp Blatter, 90 günlük hak mahrumiyeti cezasını almadan önce Real Madrid ve Atletico Madrid’in transfer kurallarını ihlali ile ilgili soruşturma başlattıklarını belirtti.

Real Madrid ve Atletico Madrid'e ceza kapıda

Barcelona’nın FIFA’nın kurallarını çiğnemesinin ardından bir yıl transfer yasağı almasının ardından diğer iki İspanyol ekibi Real Madrid ve Atletico Madrid’e de ceza kapıda.

FIFA Başkanı Sepp Blatter, Etik Kurulu’ndan 90 gün hak mahrumiyeti cezası almadan önce iki kulüple ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı.

Mega Bernabeu projesi rafa kalkıyor

Blatter, görevden el çektirilmesinin ardından soruşturmadan hangi kararın çıktığını bilmediğini belirtti. İsviçreli başkan, “Soruşturma tamamlanmıştı. Real Madrid ve Barcelona’ya cezalar karara bağlanmışken, ben öğrenemeden görevden alındım” dedi.

Sepp Blatter, Barcelona’nın agresif tavrının da cezaya neden olduğunu belirterek, “Barcelona bizimle diyalog kuracağına bize karşı savaş başlattı. O yüzden olay daha kolay çözülebilecekken, farklı yönlere gitti” diye konuştu.

Barcelona, 2009-13 arası 18 yaş altı 10 futbolcuyu transfer ettiği için bir yıl men cezası almıştı. Blatter, aynı sürede cezanın Real Madrid ve Atletico Madrid’e de gelebileceğini belirtti.

Barcelona'ya Messi darbesi
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER