DÜNYADAN FUTBOL

Real Madrid Cristiano Ronaldo'yu kaybetti

Zinedine Zidane, yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile ilgili taraftarlarını üzecek bir açıklamada bulundu.

Real Madrid Cristiano Ronaldo'yu kaybetti

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane, yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile ilgili taraftarlarını üzecek bir açıklamada bulundu.

Villarreal maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ronaldo'nun durumunun ciddi olabileceğini söyleyen Zidane, "Ronaldo'nun durumu hakkında henüz bir şey söyleyemem. Ciddi olabilir. Kontrollerinden sonra daha iyi anlayacağız. O sahadan ayrılırken gerçekten endişelendim ama şu an rahatım." diye konuştu.

Ronaldo'nun dinlenmesi gerektiğini belirten efsane isim, "Bir antrenörün Ronaldo gibi bir oyuncusu varsa, onu zaman zaman dinlendirmesi gerekebilir. Bazen maçları tamamlamayabilir ya da hiç oynamayabilir. Ancak o her zaman sahada olmak ve elinden gelen her şeyi yapmak istiyor." dedi.

"ONUN SAHADAN AYRILDIĞINI GÖRMEK ÇOK ZOR"

Ronaldo'nun yokluğunun kendisi için zor olduğunu söyleyen Zidane, "Benim için onun sahadan ayrıldığını görmek çok zor. Ancak şu anda önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız, bir yandan da Ronaldo'nun geri dönmesini beklemeliyiz." ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi kıyasladılar


Takımının oyununu da beğendiğini ifade eden Zizou, "Takım son dakikaya kadar mükemmel oynadı. Birçok mücadeleyi kazandık, çok iyi hücum ettik, birçok gol şansı yarattık, aynı zamanda çok iyi savunma yaptık. Oyuncularımın sahadaki tutumundan dolayı çok memnunum." dedi.

Son olarak Gareth Bale'ın sakatlığı hakkında da bilgi veren Zidane, "Bale bizimle birlikte antrenmanlara başlıyor. Hafta sonu da Rayo Vallecano maçında sahada olacak." diyerek Real Madrid taraftarlarını sevindirdi.

Yorumlar
TREND HABERLER