DÜNYADAN FUTBOL

Real Madrid başkanından Ronaldo'ya tokat

Real Madrid başkanı Florentino Perez, takımdan ayrılabileceğine yönelik sinyaller veren Ronaldo'ya PSG maçı sonrası "Seninle konuşacağız" dedi ve tokat attı.

Real Madrid başkanından Ronaldo'ya tokat

Real Madrid başkanı Florentino Perez'in PSG maçı sonrası Cristiano Ronaldo'ya yaptığı hareket, ayrılık haberlerini yeniden gündeme getirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde PSG'yi 1-0 yenen Real Madrid'te başkan Perez, maçın ardından oyuncularını tek tek kutladı. Ancak Perez, sıra Ronaldo'ya gelince ilginç bir çıkış yaptı.

Arsene Wenger'den Guardiola itirafıArsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Bayern Münih antrenörü Josep Guardiola'yla 2001 yılında İngiliz ekibinde forma giymesi konusunda görüştüklerini söyledi.

Birkaç gün önce Alman Kicker dergisine "Ayrılabilirim" açıklaması yapan, maçın ardından da PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc'le saha kenarından kısa bir görüşme yapan Ronaldo, başkan Perez'in hışmıyla karşılaştı.

Portekizli yıldıza "Seninle konuşacağız. Neden Real Madrid'ten ayrılabilirim dedin" diye soran Perez, ardından şakayla karışık bir tokat attı. Portekiz yıldız ise "Ben bir şey demedim" dese de, yüzündeki ifade İspanyol medyasında günün konusu oldu.

Wesley Sneijder Mourinho'ya kol kanat gerdiŞampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Benfica-Galatasaray maçının ardından Portekizli gazetecilerin sorularını yanıtlayan Wesley Sneijder, Mourinho'yu öve öve bitiremedi. Hollandalı golcü eski hocasının saldırıları değil, saygını hak ettiğini söyledi.

RONALDO PSG'YE Mİ?

Portekizli yıldızın Alman basınına yaptığı açıklamalar ve ardından Blanc'in açıklamaları, İspanya'da "Ronaldo gidiyor" dedikodularını ayyuka çıkardı.

Ronaldo, Kicker'a yaptığı açıklamada "Altı yıldır Real Madrid’deyim. Bir gün buradan ayrılır mıyım? Neden olmasın. Şu an Real Madrid’de oynamaktan mutluyum. Yarın ne olacağını kimse bilemez." demişti.

PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc de maçın ardından "Cristiano Ronaldo ile bir şeyler konuştuk ama bana ne söylediğini anlatmayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER