SÜPER LİG

Raul Meireles'i yakan rapor!

Fenerbahçe'nin BATE Borisov ile oynadığı maçta kırmızı kart gören sarı-lacivertli futbolcu Raul Meireles'in aldığı 3 maçlık cezanın nedeni belli oldu.

Raul Meireles'i yakan rapor!
Fenerbahçe'nin BATE Borisov ile oynadığı maçta kırmızı kart gören sarı-lacivertli futbolcu Raul Meireles'in aldığı 3 maçlık cezanın nedeni belli oldu.

Tarih 14 Şubat 2013... Yer: Grodno... F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında BATE karşısına çıkıyor. Henüz 4. dakika... Raul Meireles, Hleb'e arkadan attığı tekme sonucunda İrlandalı hakem Alan Kelly'den kırmızı kart görüyor...

Tarih 27 Şubat 2013... UEFA Disiplin Kurulu, faturayı açıklıyor, Meireles'e 3 maç ceza veriyor! Tekmeyi yiyen Hleb'in bile maç sonrası "Hakem sarı kartla yetinebilirdi" dediği pozisyonla ilgili çıkan bu ceza F.Bahçe'yi de çok şaşırtmıştı. Olayın detayları hakkında Habertürk Gazetesi'nde çarpıcı bir haber yer aldı.

Karşılaşmayı yöneten ve kırmızı kart pozisyonunda ters açıda kalan Alan Kelly'nin, maç raporunda Meireles'in ihraç gerekçesi olarak "Hleb'in kasıklarına (hayalarına) tekme attığını" yazması, 3 maçlık cezayı beraberinde getirdi. Hakem raporunun bu şekilde düzenlendiğini öğrenen F.Bahçe yönetimi de Meireles'in aldığı cezaya itiraz ederken savunmasını 'haya' üzerine kurdu. Maç görüntülerini de dosyasına ekleyen F.Bahçe kurmayları, cezada indirim talep etti. Savunmada İbrahimovic, Rooney ve Barragan'ın benzer pozisyonlardan dolayı 2 maç ceza aldığına da dikkat çekildi.

HAKEM KUYT'A DA SÖYLEMİŞ!
Kulüpte bu gelişmeler yaşanırken, Dirk Kuyt'ın da durumdan haberdar olduğu öğrenildi! Tecrübeli yıldızın, Meireles'in atılmasının ardından hakem Alan Kelly'nin yanına giderek, "Neden kırmızı kart çıkardın? Çok ağır bir karar" dediği, İrlandalı'nın ise "Kasıklara tekme attığı için kırmızı kart gösterdim" yanıtını verdiği belirtildi. Bakalım, F.Bahçe'nin itirazı 3 maçlık cezayı değiştirebilecek mi?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER