AVRUPA LİGİ

Quaresma'ya tepkiler çığ gibi!

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında deplasmanda Atletico Madrid'e konuk olan Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma krizi yaşanıyor.

Quaresma'ya tepkiler çığ gibi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'e konuk olan Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma ikinci yarıda oyundan alınırken sergilediği kötü futbol eleştirilere konu oldu.
 
 
Mücadelenin ilk yarısını 3-0 geride kapatan temsilcimiz Beşiktaş'ta Portekizli futbolcunun performansı tartışma konusu oldu. İlk yarıda Portekizli yıldızın oynadığı kanattan Atletico Madrid'li futbolcuların sık sık atak geliştirmesi ve Quaresma'nın savunmaya yardımcı olmaması teknik direktör Carlos Carvalhal'i de çileden çıkarttı.

Maç içersinde Ricardo Quaresma'ya sık sık uyarılarda bulunan Carvalhal, ikinci yarıya başlarken Portekizli yıldızı oyundan çıkararak İsmail Köybaşı'nı oyuna aldı. Maça sol bekte başlayan Veli Kavlak ise orta sahanın soluna geçerken İsmail Köybaşı savunmanın solundaki yerine geçti.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın kötü performansı mikro blog sitesi twitter'da da gecenin konusu oldu.

İşte twitter üzerinden yapılan bazı Quaresma yorumları;

ozdemirmusta: 1000 tane takımım olsa Quaresma'yı birine koymam. Anca top ayagına gelince oynar, cambazlık yapmaya çalışır. Ne defansa ne hucuma katkı yok

littleiv3: Eğer top rakipteyse pozisyon 5 metre yakınında olsa bile kılını kıpırdatmayan Quaresma ile falan olmaz bu işler. Daha çok atar Atletico.

thuglove: biri quaresma suclu degil diyor oburu simao ne yapsin diyor oteki veli hatasiz diyor. tamam olm ben sucluyum o zaman.

hakansuer: Quaresma büyük futbolcu olabilir, ama o kadar negatif bir insan ki Beşiktaş'ın bu adam oyundayken büyük maç kazanması imkansız diyebiliriz

semihdemirr: Rahat olun quaresma cikti oyundan korkmayın 8.0 falan olmaz artik tehlike gecti insan icine çıkabileceksiniz yarin carvalhal sen cok yaşa!!!

noatsamisa: Quaresma'nın bu oyundan çıkışıyla son kez Beşiktaş forması giymiş olmasını diliyorum.

erginaslan: Benim tahminim Ernst, soyunma odasında Quaresma'nın kafasını gözünü kırıp hastanelik etti.. 2. yarıya çıkamadı..

iremsuheda: Quaresma 45 dakikalık park gezintisinden sonra şimdi bir banka oturdu dinleniyor.

ucmalikaleci: Quaresma'nin oyundan cikmasi? Artik gider mi kalir mi orasi zerre umrumda olmaz. Huzurluyum.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER