BEŞİKTAŞ

Quaresma'nın kaçırdığı penaltılar olay oldu

Beşiktaş haftasonu Sivasspor ile İstanbul'da oynayacağı maçın hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanla devam ederken, idmanda Quaresma'nın 3 penaltı kaçırmasının gerginliği yaşandı.

Quaresma'nın kaçırdığı penaltılar olay oldu

Beşiktaş, Nevzat Demir Tesisleri'nde Ümraniyespor'la bir hazırlık maçı yaparken ilk yarıda tam 4 penaltı kararı verildi. Quaresma ise penaltı anlarında gergindi...

quaresma

Maçın ilk yarısında tam 4 penaltı kararı verilirken, bunlardan ikisinde topun başına Ricardo Quaresma geçti. Portekizli yıldız ilk iki penaltıyı gol çeviremedi, 3. penaltıda da yine topun başına geçti. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, bu sefer takım arkadaşlarından Sosa ve Ersan Gülüm, Q7'nin yanına gelerek "Bu sefer sen atma, zaten iki penaltı kaçtı" uyarısında bulundu. Bu sözler üzerine sinirlenen Quaresma topu yere vurdu ve söylenerek o bölgeden uzaklaştı.

Q7'yi takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.3. penaltıda topun başına Kerim Frei geçti ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İlk yarının sonlarında Ümraniyespor da bir penaltı kazandı ve devre 1-1 sona erdi.Quaresma, penaltı tartışmalarının ardından formasını çıkardı ve kenara geldi. Kulübede bir süre teknik direktör Şenol Güneş'le konuşan oyuncu yine de sakinleşmedi. Şenol Güneş'le konuşması bittikten sonra da söylenmesi dikkat çekti.

Maç 1-1 sona erdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER