SÜPER LİG

Quaresma'dan yönetime rest

Beşiktaş’ta Quaresma krizi tüm hızıyla sürüyor... İşte gelinen son durum...

Quaresma'dan yönetime rest
Kalmak istemesi halinde yıllık 2 milyon euroluk yeni sözleşmeye 500 bin euro zam yapıldı. Portekizli yıldızın yanıtı, "Bir yere gitmiyorum, indirim de yapmıyorum" şeklinde oldu
 

Salı günü ülkesi Portekiz’den gelen Q7’nin, ayağının tozuyla Başkan Fikret Orman’dan randevu talep etmesi “Quaresma yıllık 3 milyon 750 bin euroluk ücretinde indirime gidiyor” umutlarını beraberinde getirdi.

Bugün'ün haberine göre; beklenen zirve dün gerçekleşti. Başkan Orman’ın özel işleri nedeniyle 20 dakika bulunduğu toplantıya Portekizli oyuncuyla birlikte menajeri Ahmet Bulut’un yanı sıra yönetici Tamer Kıran da katıldı. Uçağa yetişmek için toplantıyı erken terk eden Orman’ın ardından zirve yaklaşık yarım saat daha sürdü.

Zirvede Q7’ye Portekiz ekibi Sporting Lizbon ve Dubai ekibi El-Cezire’den gelen teklifler iletildi. Özellikle Dubai takımının Quaresma’nın bonservisine 6,5 milyon euro vermesi yönetimi heyecanlandırdı. Ancak idareciler bekledikleri yanıtı alamadılar. Bunun üzerine daha önce kendisine sunulan yıllık 2milyon euroluk yeni kontratına 500 bin euro daha zam yapıldı. Ama Quaresma’nın “İndirim yapmak istemiyorum. Bir yere de gitmiyorum” yanıtı üzerine toplantı dağıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER