BEŞİKTAŞ

Quaresma ve Olcay arasından seçimini yaptı

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Güneş, orta saha kurgusunda Olcay Şahan'a yer verecek.

Quaresma ve Olcay arasından seçimini yaptı

Lokomotiv Moskova ile liderlik mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş son çalışmasını dün akşam gerçekleştirdi. Futbolcular antrenmanda ısınma hareketleri ve pas çalışmasından sonra taktik ağırlıklı bir program uyguladı.

5 Kasım-Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıBeşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. İşte Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayını...

Arka adalesindeki hafif sakatlığı düzelen Ricardo Quaresma yine takımla birlikte çalıştı. Portekizli yıldızın iyileşmesiyle sol kanatta görev yapma ihtimali ortaya çıkarken, Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kasımpaşa maçının etkili isimlerinden Olcay Şahan’a forma vermeyi düşündüğü ifade edildi.

Güneş’in, Olcay ile Quaresma arasındaki tercihini bugün netleştireceği öğrenildi.

Bu arada teknik patron Şenol Güneş dün akşam Lokomotiv Moskova’nın kontratakları konusunda oyuncularını bir kez daha uyardı. Rus takımının oyunu genelde kendi yarı alanında kabul ederek, hızlı hücumlarla gol aradığını kaydeden siyah-beyazlı teknik adamın, Oumar Niasse için savunmanın dikkatini çektiği aktarıldı. İki sezon önce Akhisar Belediye forması giyen Senegalli forvet, Rusya’da oynanan ilk maçta özellikle sol kanatta etkili olurken, Maicon’a yaptığı asistle öne çıkmıştı. Öte yandan Beşiktaş’ın 14 Kasım’da Başakşehir ile bir hazırlık maçı oynayacağı açıklandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER