DÜNYADAN FUTBOL

Puyol taraftarın içini rahatlattı

Barcelona savunmasının bel kemiği Carles Puyol, taraftarı rahatlatan bir açıklama yaptı..

Puyol taraftarın içini rahatlattı
Barcelona'nın tecrübeli savunma oyuncusu Puyol, aradaki 13 puanlık farka rağmen Real Madrid'in lig sonuna kadar savaşmaya devam edeceğini belirtti.

Barcelona savunmasının bel kemiği Carles Puyol, Real Madrid'in puan farkına rağmen şampiyonluk için mücadele etmeyi bırakmayacağını ifade etti.

Dün Atletico Madrid karşısında alınan galibiyetin ardından konuşan Puyol, "Eğer savaşmayı bırakmayacak tek bir takım varsa o da Real'dir. 2 sene önce de bu senaryo yaşandı. 12 puan öndeydik ama fark kapanmış, Bernabeu'ya kazanmak zorunda çıkmıştık." sözleriyle rehavete kapılmamaları gerektiğini belirtti.

Puyol, Real Madrid'in teknik patronu Mourinho ile ilgili sorulan sorulara ise "Mourinho çok iyi bir teknik adam. Birçok kupa kazandı. Şimdi tek yapmamız gereken başkalarıyla uğraşmadan kendi işimize konsantre olmak. Şu an yüksek özgüvene sahibiz. Çok formdayız ve dakımın dinamikleri tıkır tıkır işliyor." diyerek kendi işlerine odaklanmalarının şart olduğunu vurguladı.

34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, son olarak sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı üzerine "Sakatlıktan sonra sadece tedavi sürecine odaklandım. Zor bir sakatlıktı ama sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Kontrat meselesine gelirsek, şu an görüşmelere başladık ve ilerleme kaydettiğimizi söyleyeilirim. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Oynamak istiyorum ama takımı da baltalamak istemiyorum. Zaten ne zaman yetersiz olduğumu düşünürsem o an bırakacağım." dedi ve sözleşmenin kesinlikle sorun olmadığını dile getirdi.


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER