DÜNYADAN FUTBOL

Puyol takım arkadaşlarını azarladı!

Barcelona'nın tecrübeli kaptanı Carles Puyol, Rayo Vallecano maçında gol sevincini abartan takım arkadaşlarını sert bir şekilde uyardı.

Puyol takım arkadaşlarını azarladı!
İspanya La Liga'da Barcelona'nın deplasmanda Rayo Vallecano'yu 7-0 mağlup ettiği karşılaşmada Carles Puyol alkış toplayan hareketiyle gecenin adamı oldu.

Deneme

Ligde alt sıralarda yer alan Rayo Vallecano deplasmanında 7-0'lık sonuçla farklı bir galibiyet alan Barcelona'da 5. gole imzasını atan Thiago Alacantra gol sevincini abartınca kaptan Puyol'dan azar yedi.

Daniel Alves'in sağ kanattan yaptığı ortaya net bir kafa vuruşu yapan ve topu ağlarla buluşturan Thigao golden sonra asisti yapan arkadaşıyla ilginç bir dans stiliyle golü kutlarken Carles Puyol takım arkadaşlarını sevinci abartmamaları yönünde uyardı.

Barcelona savunmasının en önemli isimlerinden olan ve oynadığı futbolla herkesi kendisine hayran bırakan tecrübeli oyuncu Carles Puyol, rakip takımın rencide olmaması için arkadaşlarının gol sevincini abartmaması yönünde yaptığı uyarıyla bir kez daha alkış topladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER