YEREL HABER

PTT 1. Lig'e çıkmak Kocaeli Birlikspor için başarıdır

Kocaeli Birlikspor'un Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, kulübün hedeflerinden bahsederken takıma oyuncu takviyesi yapacaklarını da müjdeledi.

PTT 1. Lig'e çıkmak Kocaeli Birlikspor için başarıdır

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, "İstenilen başarıya ulaşmak, bizim için 'PTT 1. Lig'e çıkmak' demek" değerlendirmesinde bulundu.

Kandemir, yaptığı açıklamada, Antalya'daki kamp çalışmalarının çok güzel geçtiğini belirterek, takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğunu söyledi.

"İstenilen başarıya ulaşmak, bizim için 'PTT 1. Lig'e çıkmak' demek" ifadesini kullanan Kandemir, bunun için gayret gösterdiklerini kaydetti. 

Kandemir, teknik direktör değişikliğini bu amaca yönelik gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Stoper ihtiyacımız var, arayışlarımız devam ediyor. Herhalde 1-2 transferle devre arasını tamamlamış olacağız. Yapacağımız hazırlık maçları arasında güçlü takımlar da var. Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'le de oynayacağız. Takımımızın gerçek gücünü orada göreceğiz. Bunlar hocanın arzu ettiği maçlar" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER