DÜNYADAN FUTBOL

PSV rakibini 'yedi' bitirdi!

Hollanda 1. Ligi Eredivisie 21. hafta mücadelesinde PSV Eindhoven, sahasında ADO Den Haag takımını ağırladı.

PSV rakibini 'yedi' bitirdi!

Hollanda 1. Ligi Eredivisie 21. hafta mücadelesinde PSV Eindhoven, sahasında ADO Den Haag takımını ağırladı. Ligde gol yollarında bu sezon müthiş bir istatistiğe ulaşan PSV, rakibini 7-0'lık farklı bir skorla geçerek iyi formunu sürdürdü.  

PSV 20. haftada Zwolle takımına evinde 3-1 yenilerek yara almıştı; fakat geçtiğimiz hafta Heracles'i 5-1'lik farklı bir skorla geçerek liderlik koltuğuna oturan Hollanda temsilcisi Den Haag'a karşı moralli çıktı. Evinde olmanın avantajını kullanan PSV puanını 46'ya yükseltti. Ligin 20. haftasına gelindiğinde 66 kez fileleri sarsarak müthiş bir istatistik elde eden PSV, toplam gol sayısını da 73'e çıkarttı. PSV'den sonra en çok gol kaydeden takım 47 golle Ajax.

Konuk ekip ise Willem II ve Roda maçlarında aldığı beraberliklerden sonra zorlu PSV deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyordu. Den Haag bu sonuçla 25 puanda kaldı.

PSV Eindhoven, Hollanda 1. Ligi Eredivisie 21. hafta mücadelesinde Vitesse'ye konuk olacak. Den Haag ise evinde NAC Breda takımını ağırlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER