DÜNYADAN FUTBOL

Premier Lig'i Araplar bastı

İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth el değiştirdi. Portsmouth'un yeni sahibi Birleşik Arap Emirlikleri'nden iş adamı Suleyman Al Fahim.

Premier Lig'i Araplar bastı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Portsmouth'un internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübün satışı için anlaşmaya vardığımızı memnuniyetle bildiririz" denildi.

"Al Fahim Asya Birliği" adlı şirketin tek başına sahibi olan 32 yaşındaki Suleyman Al Fahim de, aynı zamanda kulübün yeni başkanı olarak açıklandı.

Al Fahim, Mayıs ayında kulübün eski sahibi Rus iş adamı Alexandar Gaydamak'la görüşmelere başlamıştı. Gaydamak, kulübe yeteri kadar zaman ayıramadığı için satış kararı aldığını belirtmişti.

Suleyman Al Fahim yaptığı açıklamada, köklü bir tarihe sahip olan Portsmouth için çalışmayı heyecanla beklediğini söyledi.

Kulübün icra kurulu başkanı olarak kalmasına karar verilen Peter Storrie de, bu devir teslimin kulübe istikrar getireceğini ve taraftarın mutlu olacağını kaydetti.

Suleyman Al Fahim ismi İngiliz futboluna yöneticisi olduğu Abu Dabhi United grubun Manchester City'i satın aldığı dönemde girmişti. İlginç ve iddialı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine toplayan genç iş adamı daha City yönetiminde görev almayıp geri çekilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER