DÜNYADAN FUTBOL

Portsmouth Grant'a emanet

İngiliz Portsmouth klubünü satın alan Arab iş adamı Ali Al-Faraj, İsrailli teknik direktör Avram Grant'ı klubün başına getirdi.

Portsmouth Grant'a emanet

Geçtiğimiz haftalarda futbolcuların maaşlarını ödeyemez duruma gelen İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Portsmouth, Arab iş adamının klubü geçtiğimiz hafta satın almasıyla iflas etmekten kurtulmuştu.

Ligin son sırasında yer alan Portsmouth takımını satın alan Arab iş adamı, klubün başına ise iki sezon önce Chelsea'yı çalıştıran İsrailli Avram Grant'ı klubün başına getirdi. Avram Grant'ın, sezon sonuna kadar klubün şuanki teknik direktörü Paul Hart ile birlikte çalışacağı belirtildi.

İki sezon önce Chelsea'yı çalıştıran Avram Grant, en son takımın başında olduğu dönemde Manchester United ile Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya gelmiş ve kaybetmişti. Premier Ligi şampiyonluğunu da aynı zamanda Manchester United'e kaptıran Chelsea'nın teknik direktörü Avram Grant, klubün sahibi Rus iş adamı Abromoviç tarafından takımdan gönderilmişti.

Bu arada klubü satın alan Arab iş adamı, Ocak ayında başlayacak transfer döneminde klubün transfer yapabilmesi için teknik direktörün insiyatifine belli miktarda bir bütçenin sunulacağı da açıklandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER