SÜPER LİG

Porto Daniel Opare'nin fiyatını artırdı

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Porto'dan kiraladığı Ganalı bek oyuncusu Daniel Opare, fiyat artırdı.

Porto Daniel Opare'nin fiyatını artırdı
Porto B takımından kiralanan ancak performansıyla dudak ısırtan Opare, fiyatını da artırdı. Porto, sadece 1.5 ayda fikir değiştirdi.  
 
Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Porto'dan kiraladığı Ganalı bek oyuncusu Daniel Opare konusunda Gana basınından ilginç haberler geldi.

Gana basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş, Porto'nun daha önce 1.1 milyon euro bonservis bedeli belirlediği Opare'nin bonservisi için girişimlere başladı.

BONSERVİS BEDELİ YÜKSELDİ

Ancak, Porto bu kez ilk isteğini 2.4 milyon euro artırarak Opare için 3.5 milyon euroluk bir bonservis talebinde bulundu. Porto'nun 1.5 ay içindeki bu fikir değişiminin altında Opare'nin Liverpool maçında gösterdiği performansın etkili olduğu ifade edildi. 
 

6 AYLIK KONTRATI VAR

Beşiktaş formasıyla 3 resmi maça çıkan Daniel Opare, 1 gol buldu. 21 Ocak'ta kiralanan Opare'nin 6 aylık kontratı bulunuyor.  
 
Beşiktaş'ın Opare'yi Porto'dan bonservisiyle almak için satın alma opsiyonu bulunsa da, KAP'a yapılan bildirimde herhangi bir ücret telaffuz edilmedi.  

"MALATYALI OPARE"

Ganalı oyuncu, "Forma numaram 44 olduğu için arkadaşlar 'Malatyalı' diye takılıyor. O kadar sıcak bir karşılama oldu ki kendime 'Burada kendini evinde hissedebilirsin' dedim. Taraftarlar da o kadar destek gösterdi ki sevgi ve desteğin karşılığını ödeme zamanım geldi" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER