GALATASARAY

Podolski meslektaşlarını 5'e katladı

Lukas Podolski, bonservislerine toplam 26.1 milyon Euro ödenen Amrabat, Bruma, Ontivero ve Hajrovic'in toplam gollerini, yarım sezonda gösterdiği performansla 5'e katladı.

Podolski meslektaşlarını 5'e katladı

Galatasaray, Harry Kewell'dan sonra kanat oyuncularına milyonlarca Euro harcadı; lakin aradığını Lukas Podolski'de buldu.

Alman yıldız, bonservislerine toplam 26.1 milyon Euro ödenen Amrabat, Bruma, Ontivero ve Hajrovic'in ligde ve Avrupa'da attığı gol sayılarının toplamını sadece yarım sezonda 5'e katladı.

İşte 2016 model Galatasaray!

KEWELL'DAN SONRA EN İYİSİ

Milyonlarca Euro'ya alındılar ama hiçbiri Panzer'in gölgesi bile olamadı. Harry Kewell'dan sonra kanat oyuncularına milyonlarca Euro harcayan Galatasaray aradığını Lukas Podolski'de buldu. 2.5 milyon Euro bonservisle alınan Alman yıldız, Kewell'dan sonra transfer edilen yabancı kanat oyuncularının ligde ve Avrupa'da attığı gol sayısını yarım sezonda beşe katladı. Hem de hiç alışık olmadığı sağ kanatta oynayarak! Büyük umutlarla transfer edilen Bruma ve Amrabat, Galatasaray'da gösterdikleri performansla büyük hayal kırıklığı yaşatmışlardı. Öyle ki toplam 20.2 milyon Euro harcanarak transfer edilen bu iki futbolcu ligde sadece birer gol atabilirken, Şampiyonlar Ligi'nde tabelayı hiç değiştiremediler.

Bakanlıktan Galatasaray'a tarihi ceza

PODOLSKI'DEN YARIM SEZONDA 10 GOL

Mancini döneminde devre arası transferleri olarak alınan Izet Hajrovic ve Ontivero ise skora hiç katkı yapamadı. Sezon başında Arsenal'den alınan Podolski yarım sezonda 10 gole ulaşarak bu dört oyuncunun tüm Galatasaray kariyeri boyunca attığı gol sayısının üzerine çıktı.

Podolski
Gol: 10
Maç: 23
2.5 milyon Euro

Amrabat
Gol: 1
Maç: 49
8.6 milyon Euro

Bruma
Gol: 1
Maç: 36
12 milyon Euro

Hajrovic
Gol: 0
Maç: 10
3.5 milyon Euro

Ontivero
Gol: 0
Maç: 3
2 milyon Euro

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER