SÜPER LİG

PFDK'dan Osman Özköylü'ye şok

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu adeta ceza yağdırdı. Adana Demirspor teknik direktörü Osman Özköylü, Balıkesirspor maçı sonrasında hakemlere yönelik söylemlerinden ötürü tam 7 maç ceza aldı.

PFDK'dan Osman Özköylü'ye şok

PTT 1. Lig'de Balıkesirspor ile oynanan maçta hakeme yönelik hakareti nedeniyle Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'ye 7 maç men ve 33 bin lira para cezası uyguladığı duyuruldu.

Süper Lig'de Osmanlıspor ile oynadığı maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Antalyaspor'a 50 bin lira para cezası uygulayan PFDK'nın, ayrıca karşılaşmada çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Ceysu maraton, Adopen kale arkası ve Rixos numaralı tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verdiği kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un futbolcusu John Chibuike'ye ise 2 maç men cezası verildi.

Kurulun toplantısından sonra yapılan açıklamada, Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanan maçta rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle Gaziantepsporlu Chibuike'ye 2 resmi müsabakadan men cezası verildiği bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER