Perez'in yeni hedefi Ribery
Real Madrid'de göreve geldiğinden bu yana futbol dünyasının gündemini belirleyen Başkan Florentino Perez, yeni bir hedef daha gösterdi
Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Kaka'dan sonra şimdi de Ribery'yi istiyor. 'Efsane başkan', Manchester United'ın yıldızı Ronaldo'ya da göz koyduğunu dün tekrar etmişti.
Real Madrid Başkanı Florentino Perez, yeni bir hedef daha gösterdi. Kaka'yla anlaşmasının artık gerçekleştiği düşünülen Perez, şimdi de Bayern Münih'in süper Fransız'ı Franck Ribery'ye göz koydu.
Bugünkü L'Equipe gazetesine konuşan Perez, danışmanı Zinedine Zidane'ın ısrarla tavsiye ettiği Ribery'yle ilgili girişimlerde bulunacağını vurgulayarak, "Doslarım Karl Heinz Rummenigge (Bayern Başkanı) ve Uli Hoeness (Bayern Menajeri) ile irtibat kurarak onların bu konudaki niyetlerini soracağım" dedi.
"Dünyanın en iyi futbolcularından kurulu bir ekip"
Kaka konusundaki açıklamalarını da sürdüren Perez, Brezilyalı yıldızın Milan'ı terketmesi durumunda Real'e geleceğinden emin olduğunu vurgularken, transfer bütçesine ilişkin olaraksa ipucu vermekten çekindi.
Perez, 250 milyon avroluk bütçe iddiaları hakkında bir yorumda bulunmamayı tercih ederken, yapacakları yatırımlar için bazı bankalardan kredi alacaklarını ve bu kredilerin üç yıl içerisinde rantabl hâle geleceğini öne sürdü. Perez, amacını, "Altyapı çalışmalarını da bir kenara bırakmadan, dünyanın ve İspanya'nın en iyi futbolcularından kurulu bir takım kurmak" şeklinde özetledi.
Florentino Perez, yeni teknik direktörleri Manuel Pellegrini'yle anlaşmadan önce, Arsenal Menajeri Arsène Wenger ile bir konuşma yaparak kendisinden Şilili hoca hakkında fikir danıştığı iddialarını da doğruladı