DÜNYADAN FUTBOL

Pato Milan'ı sırtladı

Serie A'nın ilk haftasında, Milan, Siena deplasmanında Pato'nun golleriyle 3 puana ulaştı.

Pato Milan'ı sırtladı

Serie A'nın ilk haftasında, Milan, Siena deplasmanında Pato'nun golleriyle 3 puana ulaştı. Ev sahibi ekibin tek golü ise Ghezzal'dan geldi.

İlk yarıda denge bozulmadı

Maça daha iyi başlayan taraf, ev sahibi ekip oldu. Ancak siyah beyazlılar, ilk dakikalarda yakaladıkları fırsatları Maccarone ve Fini ile harcadılar.

Açılış golü 29. dakikada Pato'dan geldi. Ronaldinho'nun ara pasında ceza sahasında topla buluşan Brezilyalı santrfor, sağ ayağıyla topu ağlara göndererek Milan'ı deplasmanda 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

34. dakikada ise, Siena'da Abdel Kader Ghezzal, yakın mesafeden topu Milan filelerine göndererek eşitliği sağladı: 1-1. Bu, aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

Pato galibiyeti getirdi

İkinci yarıya Milan golle başladı. 48. dakikada, Flamini'nin pasında yakın mesafeden golünü atan Pato, takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2.

Siena bu dakikadan sonra beraberliği yakalamaya çalışsa da, Maccarone ve Jarolim'in gol girişimlerinden sonuç alamadı. Milan ise Ronaldinho ile farkı arttırmaya çalıştı; ancak kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı.

Karşılaşma 2-1 sona erince, Milan, Serie A'nın ilk haftasında üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER