SÜPER LİG

Özdemir’den Yıldırım iddiası

Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir, tutuklu bulunan Aziz Yıldırım ile ilgili bir iddia ortaya attı.

Özdemir’den Yıldırım iddiası
19 Şubat'ta Spor Bakanı Suat Kılıç ve Şenes Erzik ile yaptıkları toplantı sonrası bir araya gelen Yıldırım Demirören, Ünal Aysal ve Adnan Öztürk'ün gerçekleştirdiği zirveye Nihat Özdemir'in sözleri damgasını vurdu.
 
 
Bilindiği gibi 3 Temmuz'dan bu yana yaşanan şike soruşturması nedeniyle tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Aziz Yıldırım'ın durumundaki belirsizlik sürüyor.

Fenerbahçe camiası özellikle, "Aziz Yıldırım, mayıs ayındaki kongrede başkanlığa adaylığını yeniden koyacak mı?" sorusunun yanıtını alabilmiş değil. 

Ancak bununla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde başkan vekili Nihat Özdemir'in net ifadeler kullandığı ortaya çıktı. 19 Şubat'ta Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Şenes Erzik'in görüşmesine katılan Nihat Özdemir, Yıldırım Demirören, Ünal Aysal ve Adnan Öztürk'ün daha sonra ayrı bir yerde buluştukları ortaya çıktı. Bu önemli zirvede konu dönüp dolaşıp Aziz Yıldırım'ın mayıs ayında başkanlığa adaylığını koyup koymayacağı konusuna geldi. Nihat Özdemir'in ise bu sorulara, "Mayıs'ta başkan seçime giriyor ve silme götürür" dediği öğrenildi.

'KESİNLİKLE ADAY OLACAKTIR'
Eski yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü de Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Yıldırım, Mayıs'taki genel kurulda kesinlikle aday olacaktır. Kendisiyle ilgili bir yasak olmadığı sürece başkanlığı bırakacağına inanmıyorum" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER