FENERBAHÇE

Ozan Tufan'a Premier Lig yolu göründü!

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'dan transfer ettiği Ozan Tufan, İngiltere takımlarının gündeminde yer alıyor.

Ozan Tufan'a Premier Lig yolu göründü!

Euro 2016'da ilk kez ciddi bir organizasyonda vitrine çıkan Fenerbahçeli Ozan Tufan için Ada ekiplerinin takipte olduğu ve bunların arasındaki en ciddi takımın Aston Villa olduğu ifade edildi.

Milli futbolcunun Rusya ile Hırvatistan karşılaşmalarını yakından takip eden İngiliz kulübünün scoutlarının futbolcu ile ilgili olarak notlar aldığı belirtildi.

DEVRE ARASINDA TEKLİF GELEBİLİR

Ozan Tufan Premier Lig 'in radarına girdi

Türkiye'de bir çok kez eleştirilerin hedefi olan Ozan Tufan'ın özellikle fizik yapısı ve enerjisine hayran kalan Aston Villa'nın futbolcuyu izlemeye devam edeceği ve devre arasında teknik heyetten olumlu rapor gelmesi halinde tekllifte bulunabileceği ifade edildi.

Yaz transfer döneminde de adı İngiliz kulüpleriyle anılan futbolcu için Aziz Yıldırım'ın 20 milyon Euro fiyat belirlediği iddia edilmişti. Ancak sarı lacivertlilerin milli futbolcu için 10 milyon Euro dolaylarında gelebilecek her ciddi teklifi değerlendirebileceği aktarıldı.

Bilindiği üzere Aston Villa geçtiğimiz sezon Premier Lig'den düşmüş ve Championship'te mücadele etmeye başlamıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER