AVRUPA LİGİ

Östersunds'tan Arsenal'e güldüren mesaj

Östersund, son 32 turunda Arsenal ile eşleşti. İsveç temsilcisi, kuradan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İngiliz ekibine ise olay bir gönderme ile cevap verdi.

Östersunds'tan Arsenal'e güldüren mesaj

Avrupa Liginde Östersunds, kuradan sonra "Yakında görüşürüz" paylaşımı yapan Arsenal'e, "Lütfen Wenger'in seyahatten önce montunu kapattığından emin olun" sözleriyle yanıt verdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turunda Galatasaray'ı eleyerek gruplara kalan ve bu aşamayı da başarılı bir şekilde geçen Östersund, son 32 turunda Arsenal ile eşleşti. İsveç temsilcisi, kuradan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İngiliz ekibine ise olay bir gönderme ile cevap verdi.

Fatih Altaylı: Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım olsun isterim

11 PUANLA GRUBU 2. SIRADA BİTİRDİ : Bu sezon Avrupa'ya damga vuran takımların başında Östersunds geliyor. Galatasaray'ı UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turunda saf dışı bırakarak dikkatleri üzerine çeken İsveç ekibi, gruplara ise adeta damga vurdu. Athletic Bilbao, Hertha Berlin ve Zorya Luhansk'ın yer aldığı J Grubu'nu 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucu elde ettiği 11 puanla 2. sırada bitiren Graham Potter'in takımı, Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Arsenal ile eşleşti. Östersund ile Arsenal arasındaki ilk çekişme ise kuranın hemen ardından sosyal medya üzerinden yaşandı.

Beşiktaş-Bayern Münih maçları ne zaman? Şifreli mi?

"MONTUNU KAPATTIĞINDAN EMİN OLUN" : Arsenal'in kuraya vurgu yaparak, 'Yakında görüşürüz' paylaşımına İsveçliler de, "Şubatta Jamtkraft Arena'da görüşürüz. Lütfen Wenger'in seyahetten önce montunu kapattığından emin olun, Östersunds soğuk olacak" diye cevap verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER