BEŞİKTAŞ

Osmanlıspor - Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'de şampiyonluk şansı kalmayan Beşiktaş, 33. hafta maçında düşme hattındaki Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaştı. Kartal, yenik duruma düştüğü karşılaşmayı 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi umudunu sürdürdü ve kötü durumdaki Ankara temsilcisini ateşe attı.

Osmanlıspor - Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, geriye düştüğü maçta Osmanlıspor'u deplasmanda 3-2 yenerek ilk 3 umudunu canlı tuttu. Siyah-beyazlılara başkentte galibiyeti getiren golleri Anıl Karaer (KK), Mustafa Pektemek ve Vagner Love kaydetti
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, başkentte Osmanlıspor'u 3-2 yenerek Şampiyonlar Ligi iddiasını son haftaya taşıdı.

Süper Lig'de kalabilmek için cab havliyle oynayan Osmanlıspor ise sahadan puansız ayrılarak şansını zora soktu!

BEŞİKTAŞ YENİK DURUMA DÜŞTÜ : 6. dakikada geriye Serdar Gürler'in golüyle geriye düşen düşen Beşiktaş, ikinci yarının başında, başkentte rüzgarın yönünü değiştirdi.

CYLE LARİN'DEN ÖNCE ANIL TOPA DOKUNDU : Caner ve Adriano'nun yokluğunda sol bekte görev yapan Lens'in ortasında 47'de Anıl Karaer topu kendi ağlarına gönderdi.

PEKTEMEK BAŞKENTTE BOŞ GEÇMİYOR : Beşiktaş, sol kanattan bulduğu bu golden 4 dakika sonra bu kez Oğuzhan Özyakup'un sağ kanattan ortasında Mustafa Pektemek'in göğsüyle attığı golle eşitliği yakaladı.

SERDAR GÜRLER'DEN MUHTEŞEM RÖVEŞATA : Dakikalar 56'yı gösterdiğinde Serdar Gürler ceza alanı içinde Vida'dan seken topta muhteşem bir rövaşata golü kaydetti. Osmanlıspor'un golcüsü Serdar Gürler bu sezon 4. kez 'duble' yaparken maça yeniden eşitlik geldi.

VAGNER LOVE GİRDİ VE GOLÜNÜ ATTI : Galibiyet golü için baskısını arttıran Beşiktaş, Ryan Babel ve Vagner Love'la 2 net fırsattan faydalanamadı.

Siyah-beyazlılar aradığı galibiyet golünü 80'de Brezilyalı golcüsü Vagner Love'un kafa golüyle buldu.

Gökhan Gönül'ün kanat ortasında kafayı vuran Love, siyah-beyazlılara galibiyeti getirdi.

Kritik maçta Osmanlıspot'u 3-2 yenen Beşiktaş puanını 68'e çıkardı ve maç fazlasıyla 3. sıraya çıktı.

33 puanda kalan Osmanlıspor ise son haftaya 16. sırada girdi.

Osmanlıspor - Beşiktaş maçı fotoğralarıOsmanlıspor - Beşiktaş maçı fotoğralarıOsmanlıspor - Beşiktaş maçı fotoğralarıOsmanlıspor - Beşiktaş maçı fotoğralarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

OSMANLISPOR: 2 - 3 :BEŞİKTAŞ

Maç Sonu: Hakem bu pozisyon sonrasında maçın bitiş düdüğünü çaldı. Beşiktaş, Osmanlıspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

90+4. dakika: Osmanlıspor korner kullanıyor. Kaleci Karcemarskas da ileride... Ceza sahasına açılan ortada Fabri topu uzaklaştırdı.

90+3. dakika: Talisca'nın pasında Vagner Love savunma arkasına hareketlendi. Love'ın ceza sahasına girip vurduğu top direğin yanından auta çıktı.

90. dakika: Osmanlıspor orta sahada bir serbest vuruş kazandı. Ceza sahasına havalandırılan top savunmadan sekti. Sağ kanatta topla Regattin buluştu. Hakem Lens'in hareketini faul olarak değerlendirdi. Regattin sağ kanattan bindiren Serdar'a pasını verdi. Serdar'ın ortasında savunma topu kornere gönderdi. Korner sonrasında top diğer kanada açıldı. Osmanlıspor hücuma devam ediyor.

89. dakika: Regattin eve Ceyhun topun başına geçti. Regattin'in şutunda top üstten auta çıktı.

88. dakika: Regattin ceza sahası yayında Necip'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faulü verdi. Osmanlıspor, ceza yayına çok yakın noktadan bir serbest vuruş kullanıyor.

87. dakika: Sol kanada gönderilen topu Babel aldı. Babel ceza sahasına girmek isterken topu ayağından açtı ve top Osmanlıspor'a geçti. Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan buz, savunma oyuncularını da gol aramaları için rakip sahaya gönderdi.

86. dakika: Beşiktaş'ta Oğuzhan yerine Fatih Aksoy oyuna dahil oldu.

84. dakika: Osmanlıspor, beraberlik golü arıyor ancak rakip alanda etkili olmakta zorlanıyorlar.

83. dakika: Osmanlıspor sağ kanattan hücuma çıkıyor. Cikalleshi, ceza sahasına hareketlenen Serdar'a pasını çıkardı ancak Fabri daha erken davranarak topu kontrol etti.

80. dakika: GOL Oğuzhan sağ kanattaki Gökhan'a pasını çıkardı. Gökhan'ın ceza sahasına ortasında Vagner Love etkili bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

78. dakika: Babel şık bir hareketle rakibinden kurtuldu ve ceza sahasına doğru ilerledi. Babel pasını Vagner Love'a vermek istedi ancak savunma araya girip topu uzaklaştırdı.

76. dakika: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan ceza sahasına ilerlerken pasını solundaki Love'a verdi. Love, daha solundaki Talisca'ya pasını çıkardı. Talisca'nın vuruşunda top kalecide kaldı. Pozisyon öncesi Oğuzhan yerde kalmıştı ve sağlık görevlileri milli oyuncunun tedavisi için sahaya girdi.

75. dakika: Beşiktaş rakip sahada boşluk ararken, Gökhan bir ara pası denedi ancak anlaşmazlık sonrası top kalecide kaldı.

74. dakika: Mücadelede son 15 dakikaya girerken 2-2'lik eşitlik devam ediyor.

73. dakika: Sol kanattan gelişen Beşiktaş hücumunda Lnes topu ceza sahasına ortaladı. Talisca hareketlendi ancak yetişemeyince top auta çıktı.

72. dakika: Osmanlıspor'da Umar Aminu'nun yerine savunma oyuncusu Andreas Maxsö oyuna dahil oldu.

71. dakika: Sağ kanattan gelişen Osmanlıspor hücumunda Serdar'ın ortasında top Vida'dan kornere çıktı.

70. dakika: Beşiktaş kaleyi cepheden gören noktadan etkili geldi. Oğuzhan ceza yayında çok şık bir pasla Vagner Love ile topu buluşturdu. Love kaleci ile karşı karşıya etkisiz bir vuruş yaptı ve top kaleci Karcemarskas'ta geldi.

66. dakika: Gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan pasını Babel'e çıkardı. Babel kaleci ile ceza sahasında karşı karşıya kaldı. Babel vurmakta tereddüt edince kalecinin de baskısı geldi ve Babel topu penaltı noktasındaki Mustafa'ya çıkardı. Mustafa iyi vuramadı ve top yandan auta çıktı.

65. dakika: Beşiktaş'ta Larin yerine oyuna Vagner Love girdi. Umar Aminu savunma arkasına sarkan Sokol Cikalleshi pasını çıkardı. Cikalleshi sol çaprazda sert bir şut çekti ancak kaleci Fabri topu çeldi.

64. dakika: Bu pozisyonun ardından gelişen Osmanlıspor hücumunda top kornere çıktı. Kullanılan korner sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

63. dakika: Beşiktaş, sol kanattan bir taç atışı kazandı. Taç sonrasında oyunun yönü sağ tarafa çevrildi. Gökhan topu sağ kanatta kontrol edemedi ve top taca çıktı.

62. dakika: Kazanılan top sonrasında Osmanlıspor hızlı hücuma çıktı. Umar Aminu sol kanattan Vida'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faulü belirledi. Bu pozisyonda Vida'ya bir de sarı kart çıktı.

61. dakika: Beşiktaş, 2-2'den sonra rakip sahada baskı kurmaya çalışıyor. Osmanlıspor takım halinde kendi sahasında...

60. dakika: Babel'in pasında Mustafa Pektemek topa hareketlendi. Ancak Mustafa orta sahada yerde kalınca hakem faulü belirledi.

59. dakika: Ryan Babel rakibi ile girdiği mücadele sonrasında yerde kalınca hakem oyunu durdurdu. Daha sonra oyun hakem atışı ile devam etti.

57. dakika: GOL Ceyhun Gülselam topu rakip ceza sahasına doğru havalandırdı. Vida'nın sektirdiği topu Serdar Gürler rövaşata ile ağlara göndermeyi başardı. Bu golle skor 2-2'ye geldi. Osmanlıspor'da Luiz Carlos yerine oyuna Sokol Cikalleshi girdi.

56. dakika: Sol kanattan Serdar Gürler topla birlikte ceza sahasına girdi. Serdar'ın ortasında önce Fabri sonra savunma topu uzaklaştırdı.

53. dakika: Beşiktaş hücum yönünün sağından bir korner kazandı. Kornerde savunma topu uzaklaştırdı. Siyah-beyazlı ekibin atağı sağ kanattan devam ediyor. Ceza sahasına havalandırılan top auta gitti.

51. dakika: GOL Sağ kanattan gelişen hücumda Oğuzhan topu ceza sahasına ortaladı. Mustafa Pektemek ön direğe hareketlendi ve göğsüyle dokunarak topu ağlara gönderdi. Bu golle Beşiktaş 2-1 öne geçti.

49. dakika: Hızlı gelişen Osmanlıspor atağında Umar Aminu ceza sahası içinde topla buluştu. Aminu'nun şutunda top direkten sekti ve çizgi üstünde Medel topu çıkardı.

47. dakika: GOL Sol kanattan gelişen hücumda Lens, ceza sahasına yerden bir orta açtı. Arka direkte Larin'den seken top Anıl'a çarptı ve ağlara gitti.

46. dakika: İkinci yarıya ev sahibi ekibin vuruşuyla başlandı.

Devre Arası: Hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. İlk yarıyı Beşiktaş karşısında Osmanlıspor 1-0 önde kapattı.

45+2. dakika: Bu pozisyonun dönüşünde Larin kaleye sert bir vuruşu gönderdi ancak top auta çıktı.

45+1. dakika: Umar Aminu ile Osmanlıspor hızlı hücuma çıktı. Umar takım arkadaşından aldığı topla ceza sahasına girdi. Aminu'nun yerden vuruşunda Fabri topu çeldi. Devamında savunma topu uzaklaştırdı.

45. dakika: Hakem ilk yarının sonuna en az 3 dakika ekledi.

43. dakika: Sağ kanattan Regattin'in ortasında top sola açıldı ve Serdar topa yetişti. Daha sonra Serdar, ceza sahasındaki Lumanza'ya pasını verdi. Lumanza topu tekrar Serdar'a attı ancak hakem ofsaytı belirledi. Sakatlanan Tolgay yerine oyuna Mustafa Pektemek girdi.

42. dakika: Osmanlıspor sağ kanattan bir taç atışı kullanıyor.

41. dakika: Tolgay yerden kalkamadı ve sedye geldi. Tolgay sedye ile kenara alındı.

40. dakika: Babel ile Tolgay yerde kalırken, hakem iki oyuncunun tedavisi için oyunu durdurdu.

38. dakika: Beşiktaş'ta Talisca sağ kanatta aldığı topla hareketlendi. Talisca ceza sahasına doğru ilerlerken, Lens'e pasını çıkardı. Lens ceza sahasında rakibini geçmek isterken, hakem faulü tespit etti. Top Osmanlıspor'da...

37. dakika: Bu dakikalarda iki ekip de orta alanda çok pas hatası yapıyor.

36. dakika: İlk 36 dakika Osmanlıspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

34. dakika: Osmanlıspor sol kanattan etkili geldi. Regattin ceza sahası dışından gelen Ceyhun'a pasını çıkardı. Ceyhun ilk rakibini geçti, ikincisini geçmek isterken yerde kaldı. Osmanlısporlu oyuncular penaltı beklerken, hakem oyunu devam ettirdi.

33. dakika: Numan rakip sahaya uzun bir pas gönderdi. Serdar topa hareketlendi ancak Vida araya girdi. Serdar hakeme el itirazlarında bulundu ancak hakem oyunu devam ettirdi.

31. dakika: Kullanılan kornerde Numan kafasıyla topu uzaklaştırdı. Beşiktaş hücumu sol kanattan devam etti ancak pas hatası sonrasında top taca gitti.

30. dakika: Sol kanattan Beşiktaş Lens ile geldi: Lens ceza sahasına girdikten sonra yerden bir orta açtı. Son anda Yalçın topu kornere gönderdi.

29. dakika: Kullanılan korner sonrasında kaleci Karcemarskas topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

28. dakika: Beşiktaş bu dakikaya kadar 203 başarılı pas yaparken, Osmanlıspor sadece 43 başarılı pas yapabildi.

27. dakika: Regattin'in kullandığı kornerde Yalçın'ın kafa vuruşunda top auta çıktı.

26. dakika: Anıl sol kanattaki Serdar'a pasını çıkardı. Serdar topu Regattin'e attı. Regattin de pasını Aminu'ya verdi. Umar Medel'i geçemedi ve top kornere çıktı.

23. dakika: Babel topla hareketlendi ve sol çizgideki Lens'e pasını çıkardı. Lens, ceza sahasına hareketlendikten sonra pasını çıkardı ancak savunma araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

22. dakika: Tedavisi için Serdar kenara gelirken, oyun kaldığı yerden devam etti.

21. dakika: Serdar Gürler orta alanda kendini yere bıraktı. Sağlık görevlileri Serdar için sahaya girdi.

20. dakika: Osmanlıspor bu dakikalarda sahasından çıkmakta zorlanıyor.

19. dakika: Beşiktaş yine sağ kanatta pozisyon aradı. Oğuzhan'ın pasında Lens için ofsayt bayrağı kalktı.

18. dakika: Beşiktaş rakip sahaya yerleşti. Sol kanattan gelişen hücumda Oğuzhan topu aldı. Oğuzhan'ın ceza sahasına ortasında top ters kanattan taca gitti.

16. dakika: İlk 16 dakika sonunda topla daha fazla oynayan taraf Beşiktaş oldu.

15. dakika: Beşiktaş orta alanda pas yaparak boşluk arıyor.

14. dakika: Ceza sahasına havalandırılan topa Ceyhun hareketlendi ancak hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

13. dakika: Hakem Talisca'nın Aminu'ya yaptığı hareketi faul olarak değerlendirdi. Kaleye uzak bir mesafeden ev sahibi ekip serbest vuruş kazandı.

12. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Lens topla buluştu. Lens'in ceza sahasına ortası arka tarafa açıldı. Devamında bir kez daha top ceza sahasına havalandırıldı ve bu kez savunma topu uzaklaştırdı.

11. dakika: Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında ceza sahasına havalandırılan topu Larin kafa vuruşu ile kaleye gönderdi. Pozisyonda kaleci Karcemarskas topun sahibi oldu.

9. dakika: Beşiktaş hücumunda ceza sahasına gönderilen topa Larin hareketlendi. Savunmadaki oyuncu ile Larin takılıp yere düştü. Hakem faulü ilk yapanın Larin olduğunu tespit etti ve faulü ev sahibi ekip lehine verdi.

8. dakika: Talisca'nın kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı.

7. dakika: Beşiktaş golden sonra rakip alanda pozisyon aradı ve bir korner kazandı.

6. dakika: GOL Lumanza savunmanın arkasına sarkan Serdar Gürler'e uzun bir pas gönderdi. Savunmanın sektirdiği topu alan Serdar, ceza sahasına doğru hareketlendi. Kaleci ile karşı karşıya vuruşunu yapan Serdar, topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

5. dakika: Beşiktaş orta alanda pas yaparak, rakibi karşısında boşluk arıyor.

4. dakika: Aminu, savunmanın arkasına sarkan Serdar'a pasını çıkardı. Sol kanatta topu alan Serdar Gürler, Vida'yı geçti. Daha sonra ceza sahasına yaklaşan Serdar, kaleyi düşündü ancak top üstten auta çıktı.

3. dakika: Sağ kanattan Talisca hareketlendi. Pozisyonun devamında savunma topu karşıladı.

2. dakika: Pas hatası sonrasında top Beşiktaş'a geçti. Larin'e uzun gönderilen topu savunma karşıladı. Pozisyonun devamında Regattin yerde kalınca hakem faulü belirledi.

1. dakika: Karşılaşmaya Beşiktaşlı oyuncuların vuruşu ile başlandı. Osmanlıspor orta sahayı hızlı geçmek istedi ancak Beşiktaş sahasında yerleşti. 

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Vida, Medel, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Talisca, Lens, Larin
YEDEKLER: Tolga, Utku, Fatih, Alpay, Gökhan Töre, Love, Mustafa Pektemek 
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş 

OSMANLISPOR: Karcemarskas, Luiz Carlos, Yalçın, Anıl Karaer, Numan Çürüksu, Muhammed, Ceyhun Gülselam, Regattin, Lumanza, Serdar, Umar Aminu
YEDEKLER: Ahmet, Ali Eren, Özer, Furkan, Maxso, Cikalleshi
TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER