YEREL HABER

Osman Demir kampta

Sol ayak kıkırdağı çatlayan Adana Demirspor’un kaptanlarından Osman Demir, Gerede kampını ziyaret etti..

Osman Demir kampta

Birinci etap kampta Balıkesirspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında sol ayak kıkırdağı çatlayan Adana Demirspor’un kaptanlarından Osman Demir, Gerede kampını ziyaret etti..

Birinci etap kampta Balıkesirspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında sol ayak kıkırdağı çatlayarak sakatlanan Adana Demirspor’un kaptanlarından Osman Demir, Gerede kampını ziyaret ederek, takım arkadaşları ve teknik heyete destek verdi. Osman, yeni transfer olan futbolcularla tanıştı ve “Hayırlı olsun” dedi.

Yeni sezonda Adana Demirspor’un hak ettiği yere geleceğini söyleyen Osman, “Tedavimi Ankara’da sürdürüyorum. Ama kafam hep burada. Her dakika, her saniye takımımı düşünüyorum. Bir an önce iyileşip arkadaşlarıma kavuşmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Adana Demirspor’un başarılı oyuncusu Osman daha sonra Genel Koordinatör Ahmet Ceyhan ile sohbet edip, takımın antrenmanını izledi.

Bu arada Osman’ın 10 gün sonra düz koşularla idmanlara başlayacağı bildirildi.

DEMİRSPOR’UN KALECİLERİ ÇOK HIRSLI
Adana Demirspor’un kalecileri Emrah, Tayfun ve Erdem, Gerede kampında çok büyük hırs, titizlik ve disiplin içerisinde çalışıyor. Mavi-lacivertli kaleciler, bir taraftan formayı kapmak için mücadele verirken, diğer yandan da antrenmanlarda birbirlerine destek olarak birlik, beraberlik örneği sergiliyorlar.

3 kaleciyle de çok yakından ilgilenen kaleci antrenörü Murat Erdeğer, neler yapacaklarını tüm detaylarıyla anlatıyor.

Emrah, Tayfun ve Erdem’in mavi-lacivertli formayı kapma adına ortaya koydukları rekabetin teknik heyeti çok sevindirdiğini dile getiren antrenör Erdeğer, “Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Sezona tam anlamıyla hazır gireceğiz. Kalecilerimiz disiplin anlayışından kopmayarak, zevkle çalışıyorlar. Sezona çok iyi başlayıp, mutlu sona ulaşacağız” diye konuştu.

Emrah, Tayfun ve Erdem ise, “Rekabet ortamında birbirimize çok yardımcı oluyoruz. Hocalarımızın talimatlarına harfiyen uyuyoruz. Her şey Adana Demirsporumuzun başarısı için olacak. O başarıyı da, daha çok çalışarak yakalayacağız” dediler.

KAPTAN İLHAN’DAN MUSTAFA TUNCEL’E TEŞEKKÜLER
Adana Demirspor’un takım kaptanı İlhan Aydoğdu, transfer edilen futbolcularla eski oyuncuların çok kısa bir süre içerisinde birlik ve beraberliği yakaladığını belirterek, “Teknik heyetimizin nezaretinde mükemmel bir kamp geçiriyoruz. Bizlere bu ortamı sağlayan Başkanımız Mustafa Tuncel ve yönetim kurulumuza takımım adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Takım olarak eksiklikleri giderip hafta sonu Adana’ya döneceklerini ifade eden başarılı futbolcu ve takım kaptanı İlhan, “Yeni sezonda aramıza dahil olan yeni arkadaşlarımızla kolej ortamı sağladık. Tüm Adana Demirspor taraftarımızın, mükemmel bir takım olduğumuzu bilmesini istiyoruz. Bizlerden bekledikleri, yürekten oynayan, savaşçı mücadeleyi sahaya yansıtacağız” dedi.

Kaptan İlhan, “Yeni ve eski arkadaşlarımızın kaynaşma sürecinde takım kaptanı olarak bana pek bir iş düşmedi. Birlik, berberlik, abi, kardeşlik ortamı kendiliğinden sağlandı. Formamıza, yönetimimize, teknik heyetimize ve seyircimize olan sorumluluğumuzun bilinci içerisindeyiz. Çok iyi bir teknik heyetimiz var. Hocalarımız, kampta tüm konularda bizlerle yakından ilgileniyor. Bizlere bir hocadan çok abi gibi yaklaşıyorlar. Hocalarımızın bu hassasiyeti karşısında takım olarak daha çok çalışıyoruz. Kendimizi daha güçlü görüyoruz. Bizlere sağlıklı ve huzurlu bir ortam yaratan tüm yönetim kurulumuza teşekkürler” şeklinde konuştu.

Ergun Kara

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER