FENERBAHÇE

Ortalık iyice kızıştı! Vedat Muriç'i almaya kararlılar!

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana birçok kulübün ilgi odağı olan Vedat Muriç, sarı lacivertli takımda gösterdiği performansla adından sık sık bahsettiriyor oldu. West Ham United, Manchester City ve Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Tottenham Vedat Muriç'i almaya kararlı gibi görünüyorlar

Ortalık iyice kızıştı! Vedat Muriç'i almaya kararlılar!

Süper Lig'in sezon başında Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Vedat Muriç, takıma geldiği günden beri Avrupa kulüplerinin radarından çıkmıyor. Sarı lacivertlilerde gösterdiği performanla piyasa değerini çok yukarı taşıyan Vedat Muriç için ağırlıklı olarak Premiere Lig ekipleri sıraya girmiş durumda.

West Ham United ve Leicester City'nin ardından golcü oyuncu için Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Tottenham da Vedat Muriç için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Sarı lacivertliler yıldız oyuncunun devre arasında satışının söz konusu olmadığını ifade etmiş olsalar da, Muriç taliplerinin vazgeçmeye niyeti yok gibi görünüyor. 

Tottenham sezon sonunda Vedat Muriç'i transfer etmek için Fenerbahçe'ye 20 milyon euro transfer bedelinin üstünde bir rakam önerdi. 

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılması durumunda yıldız oyuncu için nasıl bir strateji belirleyeceği büyük merak konusu oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER