KONYASPOR

Orkan Çınar frikiği kaçırdı gözyaşlarını tutamadı

Konyaspor'un Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçın 90+6'sındaki şutu direkten dönen Orkan Çınar, karşılaşma sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Orkan Çınar frikiği kaçırdı gözyaşlarını tutamadı

Konyaspor'un ara transfer döneminde Beşiktaş'tan kiraladığı Orkan Çınar'ın 90+6'daki serbest vuruşu direkte patladı. Maç sonrası ağlayan genç oyuncu, "Gol almalıydı, kendime yakıştıramadım" dedi.

"GOL OLMALIYDI KENDİME YAKIŞTIRAMADIM": Serbest vuruşu anlatan Orkan Çınar, "Frikik gol olmalıydı. Ben o frikiği her antrenmandan sonra çalışıyorum. Kendime yakıştıramadım, o mesafeden frikiği gol yapmalıydım. Daha çok çalışacağım. Takım arkadaşlarıma fena bir iyilik yapmış olurdum. Hakettiğimiz 3 puandı. Olmadı, nasip değilmiş. Bir dahakine atarım." dedi.

Orkan Çınar

(Görüntüler beİN Sports'tan alınmıştır)

Quaresma'nın kendisine serbest vuruşlar konusunda katkısı olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Orkan Çınar, "Vuruş tekniği benim tekniğim. O zaten doğuştan bir özellik, sonradan kazanılmaz. Quaresma'dan da bazı şeyler kaptım tabii ki. Hangi mesafede nereye vurulmalı konusunda bana katkısı oldu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER