DİĞER HABERLER

Orduspor hazırlıklarını tamamladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) Orduspor, hazırlıklarını tamamladı.

Orduspor hazırlıklarını tamamladı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yarın sahasında Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak Orduspor, hazırlıklarını tamamladı.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda, başantrenör Alper Durur, yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Serbest atışla devam eden antrenman taktik çalışmasıyla sona erdi.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Ordu'ya, Türkiye'nin en güçlü kadın basketbol takımının geldiğine dikkati çeken Durur, her şeye rağmen sahaya çıkıp ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Durur, maça gelecek bütün taraftarlara güzel bir maç izlettireceklerinin garantisini verdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Sahamızda oynayacağımız maçı taraftar desteğiyle kazanmak istiyoruz. Tüm taraftarları salona davet ediyoruz. Galatasaray Odeabank maçını kazanarak, çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Bunun içinde çok çalıştık. İstediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman işimizin çok kolay olacağını düşünüyorum. Ancak rakibin gücünün de farkındayız. Kendimizi bilerek oynayacağız. İnşallah gülen taraf biz oluruz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER