TRABZONSPOR

Onur Kıvrak'tan Sivasspor'a flaş şike göndermesi

Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, Sivasspor maçının ardından 2011 yılına dair rakiplerine göndermede bulundu.

Onur Kıvrak'tan Sivasspor'a flaş şike göndermesi

Trabzonspor, Süper Lig 13. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek yükselişini sürdürdü. Maçın ardından bordo mavililerin tecrübeli kalecisi Onur Kıvrak yine gündem yaratacak açıklamalarda bulunurken, 2011 sezonundan Sivasspor'a da göndermede bulundu.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Kıvrak, Sivasspor deplasmanında 2-1 galip geldikleri maçın ardından TRT Spor'a flaş açıklamalarda bulundu.

"BİZ BEMBEYAZ, TERTEMİZ FORMAMIZLA SAHAYA ÇIKTIK."

"Sivas'ta kazanmak çok güzel. Benim için de, kralın (Burak Yılmaz) için de. Neden mi? 2011 yılı. Bugün tertemiz, bembeyaz formamızla sahaya çıktık ve 3 puanı aldık. Önemli olan da bu. Sivas cephesinde kötü tezahüratlar vardı. Bazı şeylerin çabuk unutulmasına şaşırıyorum. Gülüyorum da bu konulara yani. Bizden kimse alınmadı. Trabzonspor camiası tertemiz. Onları Allah'a havale ediyorum."

"TARAFTARLARIMIZI MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"

Onur Kıvrak alınan galibiyet ve takımın bundan sonraki hedefiyle ilgili gelen soruya ise, "Biz maç maç bakıyoruz. Bugün önemli bir galibiyet aldık. Haftaya Antalyaspor maçı var ve serimizi sürdürmek istiyoruz. Bizim amacımız Trabzonspor taraftarlarını mutlu etmek. Onlar bunu hak ediyor." diye yanıt verdi.

Sivasspor-Trabzonspor maçının geniş özeti ve golleri

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER