DÜNYADAN FUTBOL

O'na göre Mesut transferi gereksizdi

Real Madrid'in eski savunma oyuncusu Ivan Helguera, Mesut Özil ve Ricardo Carvalho transferlerinin gereksiz olduğunu söyledi.

O'na göre Mesut transferi gereksizdi

Real Madrid'in eski savunma oyuncusu Ivan Helguera, eflatun-beyazlı ekibin Mesut Özil ve Ricardo Carvalho'nun transferlerinin gereksiz olduğunu söyledi.

Defensa Central'e konuşan Helguera, "Mesut Özil harika bir Dünya Kupası geçirdi ancak Real Madrid'e uyum sağlayabileceğini düşünmüyorum. Her sene orta saha oyuncusu almak bana mantıklı gelmiyor. Kaka, Canales ve van der Vaart kadrodayken Mesut'un transferine hiç gerek yoktu" ifadelerini kullandı.

Carvalho transferine de değinen Helguera, "Ricardo Carvalho'nun Real Madrid'de oynayabilecek kalitede olduğunu düşünmüyorum. Ama Mourinho bu transferlere onay verdiyse bir bildiği vardır. Onun yönetimiyle başarılı olacaklarına inandılar. Şimdi tek yapmamız gereken şey bekleyip görmek" şeklinde konuştu.

35 yaşındaki Helguera, 1999-2007 yılları arasında Real Madrid'de forma giymiş ve sayısız başarılar kazanmıştı. İspanyol savunmacı, 2008 yılında Valencia'da jübilesini yapmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER