BEŞİKTAŞ

Olympiakos-Beşiktaş maçına UEFA'dan şok atama

Olympikaos - Beşiktaş maçı öncesinde UEFA, karşılaşmanın hakemini açıkladı.

Olympiakos-Beşiktaş maçına UEFA'dan şok atama

Sporx'in haberine göre, Dinamo Kiev maçında Craig Thompson'ın kararları nedeniyle şok yaşayan Beşiktaşlılar, UEFA'yı maça iyi bir hakem atanması için faks yağmuruna tutmuştu. Ancak UEFA, Olympiakos - Beşiktaş maçına Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie'yi atayarak büyük bir şok yarattı.

DANNY MAKKELİE, BU HAFTA HOLLANDA'YI KARIŞTIRDI

Polis olan 34 yaşındaki Hollandalı hakem Danny Makkelie, hafta sonu Rotterdam derbisinde Sparta Rotterdam ile Feyenoord arasındaki karşılaşmayı yönetti. Makkelie, Spartta Rotterdam'ın Feyenoord'un 1-0 yendiği maçta Feyenoord atağında çizgiyi geçen topta devam kararı verdi. Danny Makkelie ayrıca Sherel Floranus'un kaleci Roy Kortsmit'in tuttuğu topa eliyle müdahale etmesini de atladı.

Danny Makkelie karşılaşmanın ardından "Benim pozisyonumdan, topun çizgiyi geçtiğini söyleyemem. Yardımcım harika bir pozisyonda duruyordu ve çok iyi bir iletişimimiz var ama topun çizgiden içeri geçtiğini görmedik. Tekrara baktığımızda gol olduğunu görebiliyoruz. O pozisyonda faul düdüğünü çalsaydım çok daha iyi olurdu.'' açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'tan UEFA'ya kritik başvuru

FENERBAHÇE VE A MİLLİ TAKIM'IN MAÇLARINI YÖNETTİ

Danny Makkelie, bu arada 25 Ağustos 2016'da Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Grasshoppers'ı deplasmanda 2-0 yendiği maçı yönetti. Makkelie ayrıca A Milli Takım'ın 24 Mart 2016'da Antalya'da İsveç'i 2-1 yendiği mücadelede görev yaptı.

"EĞER AVRUPA SEVİYESİNDE BÜYÜK HATA YAPARSANIZ..."

Gösterdiği sarı kartlarla dikkat çeken Danny Makkelie, Avrupa'da kariyer sahibi bir isim olmak istiyor. Bu konuyla ilgili daha önce konuşan Makkelie, "Stresle başa çıkabiliyorum. Eğer Avrupa seviyesinde büyük bir hata yaparsanız, uzun bir süre görev alamazsınız" demişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER