YEREL HABER

Olay çıktı maç ertelendi

Arhavispor ile Artvin Hopaspor arasında oynanan maç, yaşanan olaylar nedeniyle ertelendi.

Olay çıktı maç ertelendi
Artvin'de Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Arhavispor ile Artvin Hopaspor arasında oynanan maç, yaşanan olaylar nedeniyle ertelendi. 
 
Artvin İskebe Şehir Stadı'nda, Arhavispor ile Artvin Hopaspor arasında oynanan BAL final maçında, Arhavisporlu Hamdi Şahin, 70. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 78. dakikasında da yaşanan bir pozisyon sebebiyle karşılaşmanın hakemi Cem Balo, Arhavispor lehine penaltı kararı verip bu kararında etkili olan Artvin Hopaspor'un kalecisi Erhan'a da kırmızı kart gösterdi.

Bunun üzerine Artvin Hopaspor yedek kulübesindeki bir futbolcu sahaya girerek hakemin kararına itiraz etti. Aynı futbolcu daha sonra saha içerisindeki bazı futbolcularla yanından uzaklaşan hakem Balo'yu yakalamak için peşinden koşunca Balo kaçarak soyunma odasına girdi.

Bu olayın ardından Artvin Hopaspor'un çok sayıda taraftarı sahaya girerek rakip takımın futbolcularına ve taraftarına saldırmak istedi.

Yaşanan gerginlik sahaya giren İl Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk'un uyarıları ve çevik kuvvet ekiplerinin önlemleri ile daha fazla büyümeden yatıştırıldı.

Maçın gözlemcisi Ömer Akyürek ise çıkan olaylar nedeniyle maçı erteledi.

Maçı, Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mutlu Çat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da izledi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER