SÜPER LİG

Ognjen Vranjes, Franco Dario Cangele ve Tanju Kayhan imzaladı

Elazığspor, sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladığı Ognjen Vranjes, Franco Dario Cangele ve Tanju Kayhan ile sözleşme imzaladı.

Ognjen Vranjes, Franco Dario Cangele ve Tanju Kayhan imzaladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor, sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladığı Ognjen Vranjes, Franco Dario Cangele ve Tanju Kayhan ile sözleşme imzaladı. Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen Stjepan Tomas ise teknik direktör Okan Buruk'un yardımcılığına getirildi. 
 
Kulüp tesislerinde düzenlenen törende, Bosna Hersekli stoper Vranjes, Arjantinli golcü Cangele ve Beşiktaş'tan kiralanan sağ bek Tanju ile teknik direktör Buruk'un yardımcılığına getirilen Tomas, Elazığspor ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, imza töreninde yaptığı konuşmada, kadrolarına kattıkları 3 oyuncudan beklentilerinin yüksek olduğunu belirtti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Öztürk, ''Hocamızla beraber kafamızda planladığımız ve görüştüğümüz birkaç oyuncudan haber bekliyoruz. O oyuncu kardeşlerimizi de bir an önce Elazığspor'a kazandırmanın mücadelesini vereceğiz'' dedi.

Teknik direktör Buruk ise kadrolarına kattıkları 3 ismin de uzun zamandır üzerinde düşündükleri futbolcular olduğunu belirterek, 3 oyuncunun da takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Elazığspor'un iyi yolda ilerlediğini vurgulayan Buruk, ''Takımımıza büyük bir öz güven geldi. Yeni takviyelerle de takımın gücü iyice arttı. Bunu, en son Galatasaray maçında da gördük. Bundan sonraki maçlarda da hedefimiz, bu iyi gidişi yeni katılan oyuncularla güçlendirmek ve sürdürmek'' diye konuştu.

Buruk, yardımcı antrenörlüğe getirilen ve bir süredir antrenmanlara katılan Tomas'ın takıma teknik anlamda büyük katkı sağladığını ve motivasyon açısından faydalı olduğunu belirtti.

Arjantin'in Boca Juniors takımından kiralanan forvet Cangele de Elazığspor'da forma giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Bir dönem Kayserispor'da da forma giyen Cangele, "Çok konuşmak istemiyorum, sahada konuşmak istiyorum. İnşallah her şey çok iyi olacak'' dedi.

Arjantinli Cangele ve Bosna Hersek Milli Takımı'nda forma giyen Vranjes ile ilgili satın alma opsiyonunun da sezon sonunda Elazığpor'da olduğu belirtildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER