YEREL HABER

Ofspor galibiyete şartlandı

Deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak Ofspor, mücadeleden mutlak galibiyetle ayrılmak isyitor.

Ofspor galibiyete şartlandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, pozisyonları değerlendirerek 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi.

Kerimoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bulundukları konumdan uzaklaşabilmek için bundan sonraki her karşılaşmadan puan ya da puanlar almaları gerektiğini belirterek, "Daha çok maçımız var ancak işi son haftalara bırakmak istemiyoruz" dedi.

Bu hafta karşılaşacakları Pendikspor'un ligde üst sıralarda bulunan, tecrübeli oyunculara sahip bir ekip olduğunu dile getiren Kerimoğlu, "Biz de gol yollarında şanssızlıklar yaşayan, iyi bir ekibiz. Ortaya koyduğumuz oyuna bakıldığında olmamamız gereken bir noktada bulunduğumuz daha net anlaşılabilir. Pendikspor güçlü bir ekip ancak rakibiniz ne kadar güçlü olursa olsun, gününde ve formunda olan ekip kazanabiliyor" diye konuştu.

Kerimoğlu, Pendikspor'dan çekinmediklerini, maça hazır olduklarını da kaydederek, "Talihsizlikler yaşamak istemiyoruz. Pozisyonları değerlendirerek 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER