FUTBOL

O küstah değil, sadece özel biri...

"futbol menajerlerini yeni veya eski diye değerlendirmem. ben iyiye ve kötüye inanırım. başarıya ulaşanlar ve ulaşamayanlar... lütfen küstah olduğumu düşünmeyin ama ben avrupa şampiyonu’yum ve özel biriyim.” -ahmet sivas/ntvspor-

O küstah değil, sadece özel biri... - Sayfa 1

"Futbol menajerlerini yeni veya eski diye değerlendirmem. Ben iyiye ve kötüye inanırım. Başarıya ulaşanlar ve ulaşamayanlar... Lütfen küstah olduğumu düşünmeyin ama ben Avrupa Şampiyonu’yum ve özel biriyim.” -Ahmet Sivas/Ntvspor-

O küstah değil, sadece özel biri... - Sayfa 2

Dünyanın en ünlü teknik direktörü, kendine has açıklamaları, başarıları, özgüveni tavırları ve karizmasıyla kuşkusuz Jose Mourinho... En az seveni kadar ondan nefret edenin de bulunduğu futbol dünyasının nadide kişiliklerinden biri olan Jose Mourinho'nun başarılarından ziyade bu yazıda hayatındaki ilginç gelişmeleri, moda anlayışını, aile bağlarını ve çok konuşulan en çarpıcı açıklamalarını bulacaksınız. Başarısını bırakalım bir kenara bakalım bu Mourinho nasıl bir adam? Nerede yaşar? Hangi markalardan alışveriş yapar? Nelerden zevk alır?

O küstah değil, sadece özel biri... - Sayfa 3

Tabii yazımızın önemli bir bölümünü Mourinho'nun fotoğrafları oluşturuyor. Fotoğraflar zaten her şeyi anlatıyor, yazı onun sadece bir aracı... JOSE MOURİNHO VE MODA!

O küstah değil, sadece özel biri... - Sayfa 4

'PALTOSU 40 BİN EURO'YA SATILDI' Chelsea'nin başına ilk geçtiği dönemlerde giydiği uzun palto moda eleştirmenleri tarafından alay konusu haline getirilmiş, tabloid basının sert eleştirilerine maruz kalmıştı. Ki o palto bir efsane haline geldi. Armani'den 2 bin Euro'ya almış olduğu o palto öyle meşhur olup öyle tutuldu ki Armani onu 'Mourinho paltosu' olarak satışa sundu ve o palto kanser yardım gecesinde 40 bin Euro'ya alıcı buldu. Maçlarda şık takım elbisesinin üzerinde kabanıyla dikkat çeken Mourinho özel hayatında ise genelde eşofman giydiğini söylüyor. Moda anlayışıyla özellikle Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola'yla karşılaştırılan Portekizlinin İspanya'daki Damat Tween mağazasına gidip yoğun bir alışveriş yaptığı ve Türk firmasına hayran kaldığı yönündeki haberler de bir dönem ilgimizi çekmişti. Metroseksüel Beckham'ın tahtını elinden alıp kategoriye erkeksiliği yerleştiren Mourinho GQ, Esquire, FHM gibi dergilere de kapak olan nadir futbol adamlarından biri... Mourinho’nun boyunun 1.79 olduğunu da belirtelim.