DİĞER HABERLER

Nuri Şahin Liverpool'un lideri oluyor

Real Madrid'den Liverpool'a kiralık olarak katılan Nuri Şahin, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Young Boys maçında takımın lideri olacak...

Nuri Şahin Liverpool'un lideri oluyor

Milli futbolcu Nuri Şahin, takımın deneyimli oyuncularından biri olduğunu ve Kırmızılar'a liderlik edebileceğini belirtti.

Sezon başında İspanyol devi Real Madrid'den Liverpool'a kiralanan milli futbolcumuz Nuri Şahin, Perşembe akşamı takımın Young Boys'a karşı vereceği UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde liderliği üstleneceğini söyledi.

Daily Mail'deki haberde takımının en tecrübeli isimlerinden olduğunu belirten Nuri, "Takımın en deneyimli oyuncularından biri olarak ekibe liderlik etmeye çalışacağım. Orta sahada oynuyorum ve büyük sorumluluklar alıyorum. Bu durum da beni sevindiriyor, fakat takımda liderlik yapabilecek başka oyuncular da var. Real Madrid'de geçen sene çok az süre aldım. Bu sene ise her maç ve her dakika oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Young Boys karşısında hafta onu oynayacağı M.United maçını düşünerek Gerrard, Suarez, Daniel Agger, Pepe Reina, Joe Allen, Glen Johnson, Borini gibi oyuncularını dinlendirecek olan Liverpool'un muhtemel 11'i şu şekilde;

Jones; Wisdom, Carragher, Skrtel, Robinson; Suso, Henderson, Nuri Şahin; Assaidi, Samed Yeşil, Downing.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER