DÜNYADAN FUTBOL

Nottingham işi ilk yarıda bitirdi

İngiltere Championship'de sonucu merakla beklenen 9. hafta mücadelesinde Nottingham Forest evinde Derby County'yi konuk etti.

Nottingham işi ilk yarıda bitirdi
İngiliz futbolunun iki köklü ekibi Nottingham Forest ile Derby'nin karşı karşıya geldiği mücadelede zafer 1-0'lık sonuçla Nottingham Forest'in oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü karşılaşmanın ilk yarısında 41.dakikada Jack Hobbs kaydetti.

City Ground Stadı'nda oynanan ve Simon Hooper'ın yönettiği mücadeleyeetkili başlayan taraf Nottingham Forest oldu. Ev sahibi ekip Derby üzerindebaskı kurarken beklenen gol 41. dakikada Jack Hobbs'tan geldi ve ilk yarıbu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısında da oyunun tek hakimi Nottingham Forest'ti.Konuk ekip Derby County'de 79. dakikada Richard Keogh ikinci sarı kartınıgörüp takımını bir kişi eksik bırakırken karşılaşmada başka gol olmadı ve Nottingham Forest üç puanı hanesine yazdırdı.

Alınan bu sonucun ardından Nottingham Forest puanını 18'e çıkartırkenDerby 11 puanda kaldı.

Championship'de 10. hafta mücadelelerinde Nottingham Forest 1 Ekim'dedeplasmanda Charlton Athletic ile karşı karşıya gelecek. Derby ise aynıtarihte evinde Ipswich Town ile kozlarını paylaşacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER