DİĞER HABERLER

Nike Premier Şampiyonası başlıyor

Futbolda Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası, 16 Mart Çarşamba günü başlayacak.

Nike Premier Şampiyonası başlıyor

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, federasyonun koordinatörlüğünde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun (TASKK), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Nike'ın katılımıyla düzenlenen 2010-2011 sezonu 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası'nın 16 Mart Çarşamba günü oynanacak maçlarla başlayacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, 59 ilden 99 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek şampiyonanın 1. Kademesi'nin 6'şar takımlı 13 grupta 16-19 Mart tarihlerinde ve 7'şer takımlı 3 grupta 16-20 Mart tarihlerinde olmak üzere; Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Bolu, Çanakkale, Kütahya, Denizli, Isparta, Eskişehir, Aksaray, Adana, Elazığ, Malatya, Çorum, Ordu ve Giresun grup merkezlerinde oynanacağı kaydedildi.

İkinci kademe müsabakaları grup birincisi olan 16 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde, final müsabakası ise İkinci kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla oynanacak.

Bu müsabakalar sonunda final oynayan 2 takım ile Coca-Cola Akademi Ligi Türkiye birinciliğinde final oynayan 2 takımın katılımı ile 15 Yaş Altı Süper Final müsabakaları oynanacak. Bu müsabakalarda birinci olan takım ise Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenecek Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER