DİĞER HABERLER

Nike Premier Cup'ta FB ve BJK'nin rakipleri

Futbolda Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası Süper Finali'nin kura çekimi yapıldı.

Nike Premier Cup'ta FB ve BJK'nin rakipleri

Portaxe Baltamina'nda gerçekleştirilen kura çekimine organizasyonda mücadele edecek takımların yöneticileri, teknik heyetleri ve futbolcularıyla Futbol Federasyonundan yetkililer katıldı.

 
Türkiye genelinden bin 450 takımın mücadele ettiği Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası Süper Finali'ne Coca Cola Akademi Ligi birincisi ve ikincisi Fenerbahçe ile Beşiktaş takımlarıyla, 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası birincisi ve ikincisi Erganispor ile Beypazarı Şekerspor katılacak.

-EŞLEŞMELER BELLİ OLDU-

Gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda eşleşmeler belli oldu. Takım kaptanlarının gerçekleştirdiği kura çekimin sonrası Fenerbahçe, Beypazarı Şekerspor ile eşleşirken, yarı finalin diğer mücadelesinde Beşiktaş ile Erganispor rakip oldu.

Organizasyonda yarı final maçları yarın yapılacak. Kasımpaşa Stadı'nda saat 13.30'da Fenerbahçe-Beypazarı Şekerspor ve saat 15.30'da da Beşiktaş-Erganispor maçları oynanacak.

Yarı final maçlarında rakiplerine üstünlük sağlayan takım finale çıkma başarısı gösterecek. Yenilen ekipler ise 3.'lük ve 4.'lük mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Organizasyonun final ve 3'lük maçları da 23 Nisan Cumartesi günü Kasımpaşa Stadı'nda oynanacak.

Final maçında şampiyon alacak takım ise 12-15 Mayıs tarihlerinde Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de düzenlenecek Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı elde edecek.

Bu arada kura çekimi sonrası takım oyuncularının katılımıyla penaltı yarışması yapıldı. Penaltı atışlarında başarılı olan sporcular ödül olarak krampon aldı.

Öte yandan amatör futbola hizmetlerinden dolayı Futbol Federasyonu Adnan Ersan ve amatör işler müdürü Dinçer Baydemir'e birer ödül verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER