FUTBOL

Nihat Kahveci Beşiktaş'ı itiraf etti

Milli Takım'da Tuncay Şanlı ve Tümer Metin'le birlikte 'Destek Takımı'nda yer alan Nihat Kahveci önemli açıklamalarda bulundu..

Nihat Kahveci Beşiktaş'ı itiraf etti - Sayfa 1

Milli Takım'da Tuncay Şanlı ve Tümer Metin'le birlikte 'Destek Takımı'nda yer alan Nihat Kahveci önemli açıklamalarda bulundu: "Çoğu kişi bu sene Beşiktaş’ın oynadığı futbola göre şampiyon olur diye konuşur. Attığı gollere ve puanlara baktığında Beşiktaş bir adım diye konuşur şu dönemde biraz tedirgin olmalarının nedeni son yıllarda hep son döneme getirip almış olduğu mağlubiyetler diye düşünüyorum. Ben şahsen Beşiktaş tarihinin en önemli sezonu olduğunu düşünüyorum. Çünkü şampiyonluk potasında tek bir rakiple karşılaşıyorsunuz F.Bahçe, her şey senin elinde yani bütün kalan maçlarını kazandığın takdirde şampiyonluğu elinden kimse alamaz.

Nihat Kahveci Beşiktaş'ı itiraf etti - Sayfa 2

ÇOK BÜYÜK HAVA KATACAK Stadyum bitecek o stadyuma şampiyon gitmek bence Beşiktaş’a çok büyük hava katacağını düşünüyorum. İyi oynuyorlar hak ediyorlar çok güzel bir kadro var. Yeni stadyumun illa sana şampiyonluk getirecek diye bir garantisi yok. Bütün yönetimin, futbolcuların, teknik heyeti, taraftar birlikte olabilirse şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Şampiyon olacağız denen bir futbol oynuyorlar bu yüzden Fenerbahçe’den bir adım önde görüyorum.

Nihat Kahveci Beşiktaş'ı itiraf etti - Sayfa 3

GEÇMİŞTEN DERS ALMIŞLARSA Fenerbahçe’yi eleştirmek anlamına gelmesin onlarında çok iyi bir kadrosu var ve son maçlarında çok formdalar. İnşallah Beşiktaş geçen senelerden ders çıkarmışsa eğer şampiyon olacaklarıdır. Şenol hoca açısından da çok istiyorum. Türkiye’de teknik adam olarak şampiyonluğu olmadı ve ilk kez 3 büyük takımdan birini çalıştırıyor. İlk sezonda da olursa Şenol hoca muhteşem kariyerinin üstüne çok şey katacağına inanıyorum."

Nihat Kahveci Beşiktaş'ı itiraf etti - Sayfa 4

SEMİNERLER DÜZENLİYORUZ Nihat, yeni işiyle ilgili şu bilgiyi paylaştı: "Arkadaşlarımızla birlikte kurmuş olduğumuz şirkette turnuvalar ve seminerler yapıyoruz. L.Enrigue’nin yardımcısı, R.Vallecano’nun hocası Paco Hemes, Beşiktaş’ın kaleci hocası Sambade geldi. Onun dışında Sevilla’nın kalecisi Andres Palos Uefa kupası almış şampiyonluklar yaşamış gibi katılımlar alarak seminerler düzenliyoruz."