GALATASARAY

Niang tam Galatasaray'a göre!

Devre arasında forvet için transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray'a scoutlar Milanlı Niang'ı tavsiye etti.

Niang tam Galatasaray'a göre!

Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un ligin ilk yarısında beklentilerin uzağında kalmasından dolayı forvet arayışlarına devam eden Galatasaray'da listeye giren son isim Milanlı oyuncu Mbaye Niang oldu.

Milan'da fazla forma şansı bulamayan Mbaye Niang oldu.Fotomaç gazetesinin haberine göre; Milan'ın henüz 18 yaşındayken büyük umutlarla transfer ettiği Senegalli golcü bu sürede beklentileri karşılayamadı. Milan buna rağmen Niang'ı elden çıkarmadı ve sezon başında da sözleşmesini yeniledi. 2019 yılına kadar sözleşmesini yenilediği 21 yaşındaki Niang'ı kiralamak isteyen Milan için Galatasaray ise ideal bir durak. 

Milan'ın yıldızına Türkiye'den 3 talip

Bağlantılarını kullanacak 

Denizli, Ajax'tan Arkadiusk Milik'in alınmasını talep ederken Galatasaray scoutları da Joel Campbell'ın Olympiakos'ta gösterdiği patlamayı Niang'ın da Galatasaray'da gösterebileceğini belirtip transfer edilmesi yönünde bir tavsiyede bulundular. İtalyanca bilmesi nedeniyle Milan'la çok iyi bağlantıları olan Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün de görüşmelere en alt düzeyde başladığı, fakat henüz net bir teklifin sunulmadığı ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER