SÜPER LİG

Nefes nefese Furkan <font color='#FF0000'>operasyonu</font>

Kayserispor ile Furkan Özçal arasındaki nikah tazeleme krizinden Galatasaray karlı çıktı ve renkdaşına son dakika golü attı.

Nefes nefese Furkan <font color='#FF0000'>operasyonu</font>
"Nikah tazelemezsen sözleşmeni feshederiz" diyen yöneticilerin tehditlerine boyun eğmeyen Furkan Özçal, bonservisini eline alıp İstanbul'un yolunu tuttu. 
 
İşte 22 yaşındaki futbolcunun Galatasaraylı olma hikayesi... 

Kayserispor, oynadığı pozitif futbolla 2013 Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan genç oyuncusuyla nikah tazelemek istedi. Büyüklerin de takibinde olan Furkan'ın sezon sonunda bedelsiz gitmemesi için 4 yıllık yeni kontrat önerdi. Fakat, piyasa değeri 2 milyon Euro olan oyuncu yeni sözleşmeye yanaşmadı ve imza atmadı.

BONSERVİSİNİ ELİNE ALDI

Furkan'ın direnmesi üzerine menajeri transferin son günü kulüp binasına çağrıldı. Genç oyuncu "İmza atmazsan sözleşmeni feshederiz" tehditlerine boyun eğmedi. Kayserispor yönetimi Furkan'ın menajerinin Karabükspor ile görüştüğünü sanıyor ve rahat davranıyordu. 200 bin Euro alacağı karşılığında Furkan, Kayseri ile sözleşmesini feshedip bonservisini eline aldı.

GALATASARAY DEVREDE

Saatler önceki gün 16.00'yı gösterdiğinde G.Saray hemen devreye girdi. Amrabat ve Engin'e alternatif olacak bir futbolcuydu Furkan ve işi hemen bitirildi. Genç oyuncuİstanbul'a çağrıldı. İmzalar transferin bitimine dakikalar kala atıldı.Ve Kayseri, genç yıldızını bedelsiz olarak Galatasaray'a kaptırdı. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER